Resor till Burlington

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Burlington med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Burlington

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Burlington
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Burlington

Flyg och hotell i Burlington

Burlington väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa priserna på flyg och hotell till Burlington.

Missa inte möjligheten att spara pengar genom att boka både flygbiljetter och hotellrum med oss.

Vill du ha lunchen serverad på takterrassen? Det är lätt ordnat. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell världen över att välja bland, är vad som helst möjligt.

Det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Är du redo att bejaka din inre äventyrare? Från exotiska och livliga städer till spänningsfyllda äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Burlington

Upplev Burlington i all sin prakt. Du kommer att få se en helt ny sida av Hamilton. 500 000 människor är bosatta i denna fantastiska stad, och du kommer snart få se varför! Burlington hittar du 10 km nordöst om innerstaden. Om du anländer till Pearson Intl. är det bara att hämta dina väskor, haffa en taxi och ta dig 40 km åt söder.

Med flera av stadens mest populära turistattraktioner i närheten är Burlington ett paradis när det kommer till sightseeing. Med allt från Royal Botanical Gardens till Bronte Creek Provincial Park kan stadens besökare alltid hitta något att göra. Du borde även passa på att utforska Art Gallery of Hamilton och Burlington Art Centre. Ett bra sätt att få en bättre känsla av denna stad är att strosa runt i några av dess olika områden. Så titta förbi närliggande Watertown och Hamilton för att uppleva deras unika charm.

Att semestra med barn kan vara ansträngande. Men stressa inte upp dig, du kommer mycket säkert att få en bra nattsömn efter att ha spenderat dagen med att besöka Lil' Monkeys och Amazing Adventures Playland.

Oavsett om du vill ta en avkopplande promenad eller hänga med några vänner är de närliggande grönområdena fantastiska platser att vara på. Ta och välj mellan Spencer Smith Lakefront Park, Paletta Lakefront Park, LaSalle Park och City View Park.

Njut av en rolig och lärorik historielektion när du besöker Joseph Brant Museum, Burlington City Hall, Ireland House Museum och Beach Canal Lighthouse. Det går helt enkelt inte att jämföra med att se bilder på nätet.

Hotell i Burlington

På MrJet föredrar vi när saker och ting är enkla. Därför är det lätt för dig att hitta ett perfekt boende med hjälp av vår reseguide. Vad väntar du på?

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar ett rum på något av de efterfrågade hotellen Homewood Suites by Hilton Burlington och Staybridge Suites Oakville.