Reserestriktioner kan gälla för Irland, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bunratty

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bunratty med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bunratty

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bunratty
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bunratty

Flyg och hotell i Bunratty

När det är dags att ta en välbehövlig paus och upptäcka nya platser, kan en tur till Bunratty vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa priserna på flyg och hotell till Bunratty.

Om du bokar någon av våra paketresor till Bunratty, det vill säga både flygresa och hotellrum med oss, kan du spara en rejäl slant.

Om du bokar din resa genom oss finns det inga gränser för alla spännande upplevelser du kommer att få. Med ett globalt nätverk på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 internationella boenden kan du få allt du någonsin har drömt om.

Kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Oavsett om du är ute efter en fartfylld metropol eller en gemytlig oas, så hjälper vi dig att komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bunratty

På MrJet vet vi att varje resa är unik. Vare sig du vill ha lugn och ro eller spännande äventyr på din resa till Bunratty, finns vi här för att hjälpa till.

Ofta är det invånarna i en stad som gör den speciell. I den här delen av Clare bor det cirka 200 personer.

Bunratty ligger 190 km sydväst om landets huvudstad, Dublin, och 5 km öster om Shannon.

Du får lära dig om det förflutna när du besöker Quin Abbey.

Känn dig som en kung eller drottning, även om det bara är för en liten stund, när du besöker Bunratty Castle and Folk Park eller Knappogue Castle.

Hotell i Bunratty

I Bunratty kan det vara bra att boka boende långt i förväg eftersom det bara finns 4 olika boenden här. Använd vår reseguide för att se vad du kan välja mellan.

Hoppas du på en lugn och skön semester? Känn hur du vaggas till sömns när du kryper ned i sängen på Bunratty Castle Hotel och Oak Wood Hotel.