Resor till Bundaberg

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bundaberg med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bundaberg

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bundaberg
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bundaberg

Flyg och hotell i Bundaberg

Varje globetrotter är unik och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet arrangera den mest passande semestern med flyg och hotell till Bundaberg för dig och din familj.

Du får bra rabatter när du väljer att fixa både flygresa och rum med oss.

Titta på vårt omfattande nätverk av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen. Oavsett vart du vill åka kan du resa med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Vare sig du vill till en livlig storstad eller en lugn och stärkande paus från vardagen, så hjälper vi dig att hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bundaberg

Boka din resa till Bundaberg och upplev en stad full av unika platser och nya upplevelser.

I den här staden bor ungefär 71 000 invånare.

Om du tar dig 300 km åt söder från Bundaberg kommer du till Brisbane, huvudstaden i Queensland. Om du reser 9 km åt nordväst kommer du till Meadowvale.

Lägg ut en filt och titta på molnen som passerar ovanför i urbana oaser som Neilson Park och Innes Park. Du kan också slappna av med en dagstidning och betrakta världen med andra ögon när du besöker Buss Park och Alexandra Park.

Överväg att börja din Bundabergvistelse hos Bundaberg Tourist Information Centre. Den trevliga personalen kommer att tillhandahålla dig guider och idéer på saker att göra i och runt staden.

Ta med en bra bok och njut i solen. På Kelly's Beach och Bargara Beach hittar du den perfekta avkopplingen!

Ta på dig bekväma skor, packa en matbit och ta en dagsutflykt till Burrum Coast National Park.

Planera in ett besök på Bundaberg Railway Museum och Hinkler Hall of Aviation om solen gömmer sig. Här kan du se intressanta föremål och lära dig nya saker.

Ta ett djupdyk i de otroliga samlingarna som Bundaberg Regional Art Gallery erbjuder. Se till att ta reda på mer om konstnären om du fattar tycke för ett specifikt konstverk.

Strosa genom utställningar med många historiska föremål, berättelser och bilder som beskriver regionens spännande historia under ett besök till Bundaberg and District Historical Museum.

Om du skulle vilja uppleva regionens historia är ett besök till Fairymead House Sugar Museum ett absolut måste.

Har du plats kvar i väskan? Då kan du fylla den med presenter från affärerna på Sugarland Shoppingtown.

Överraska vännerna med en rolig kväll på Moncrieff Theatre. Kom ihåg att kika på programmet i förväg.

Du kommer att tycka om att kolla in Baldwin Swamp Environment Park.

Hotell i Bundaberg

Det är alltid bra att välja ditt boende i Bundaberg så fort som möjligt. Börja med att kolla i vår reseguide. Här kan du hitta inte mindre än 23 boenden på ett och samma ställe.

I Bundaberg finns boenden för både backpackers och de som reser i lyx. Om du vill spara pengar kan du besöka Comfort Inn Sugar Country eller Bundaberg Park Lodge. Du kan istället låta den välkomnande personalen på Alexandra Apartments eller Country Comfort Bundaberg behandla dig som en kung eller drottning. Du är trots allt på semester!