Resor till Bruges

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bruges med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Bruges:

Van der Valk Hotel Luxembourg - Arlon
Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Semesterpaket i Bruges på tre nätter

Van der Valk Hotel Luxembourg - Arlon
Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bruges

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bruges
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Bruges

Vi tror att varje resenär är unik på sitt sätt och du är med all sannolikhet inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den bästa resan med flyg och hotell till Bruges för dig och din familj.

Få mer pengar över till sevärdheter och nöjen när du bokar både flyg och hotell genom oss.

Sök igenom vårt omfattande utbud av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen. Oavsett vart du vill åka kan du resa med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Packa resväskan. Det är dags att komma iväg! Från platt öken till de högsta bergen och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bruges

Är du redo att lämna kontoret och resa till Bruges? På MrJet finns all information och inspiration du behöver.

Bruges ligger 90 km nordväst om landets huvudstad, Bryssel, och 15 km sydväst om Sluis.

Alla i familjen kommer att ha roligt på Boudewijn Seapark och Goolfy Blacklight Minigolf på semestern i Bruges. Om inte det räcker för att göra barnen trötta kan ni även besöka Cinema Lumiere och Kinepolis Brugge.

Dyk djupt ned under havsytan och träffa spännande varelser som lever där på Sea Life Blankenberge. Det allra bästa är att du inte behöver bli blöt!

Tycker du och dina vänner om att ta en kall öl eller två? Se om det finns några planerade turer och lär dig mer av några skickliga bryggare på De Halve Maan bryggeri.

Ta med dig en bra bok och sträck ut dig i gräset för en eftermiddag med läsning och avkoppling när du besöker Bulskampveld eller Koningin Astridpark.

Behöver ni en dag utan måsten? Då passar den vackra miljön och de kvittrande fåglarna kring Minnewater och Grote Keignaert utmärkt.

Det är ju ingen semester utan sol och bad! Knokke Heist-stranden passar utmärkt om du behöver en dag på stranden.

Ge dig själv lite tid att andas och besök Zwin och Uitkerkse Polder. Här kan du gå på en lång promenad och njuta av stillheten hur länge du vill.

Älskar du att se och lära dig om nya saker? Då ska du sätta Permeke-museet och Choco-Story Museum högt upp på listan över sevärdheter att besöka när du kommer hit. Fråga personalen om tiderna för de guidade turerna. Om du gillar att gå på utställningar ska du också besöka Lampmuseum och St. George's Archers Guild.

De fascinerande vetenskapliga föremålen som ställs ut på Cozmix Planetarium kan hålla dig sysselsatt i flera dagar. Det kan vara en god idé att fråga efter några guidade turer.

Nu för tiden behöver man inte resa världen över för att uppleva naturens många underverk. Man kan helt enkelt trilla förbi ställen som Arkeologiskt museum och Romeins Archeologisch Museum istället, där ett fantastiskt utbud underliga exemplar och arter presenteras under samma tak.

Konstintresserade reser från världen över för att utforska de imponerande samlingarna i Bruges. Groeningemuseum och Gruuthuse Museum är ofta deras första prioritet. Arentshuis och Guido Gezelle-museet erbjuder ännu fler otroliga målningar och fantasifulla skulpturer.

Lystring historieentusiaster! Ni kommer älska att lära er mer om den här regionens intressanta och mångfasetterade förflutna på Historium och Kasteel van Wijnendale. Folkloremuseum och Museum Sincfala är också bra alternativ om du vill fortsätta din resa genom det förflutna.

Om du tar dig till Belfort och Béguinage får du en inblick i forna tider. Varför inte också ta dig till Brügges stadshus och Bladelin Court?

Om du någonsin har stått inför att inreda ett rum kommer du bli imponerad av det fantastiska arbete som har lagts ned på den storslagna inredningen i Brugse Vrije herrgård.

De upphöjda tornen och väldiga stenväggarna som utmärker Loppems slott uppfördes för att försvara de personer som levde där från invasioner. Byggnaden är imponerande, för att inte nämna den fascinerande historia som gömmer sig där inne.

Alla som är intresserade av områdets religiösa arv borde planera in ett besök till Vårfrukyrkan och Heilig Bloed Basiliek. Du borde även ta reda på om man kan få en rundtur av Begijnhof och Sint-Salvador-katedralen.

Även om det är lockande att lägga all kraft på huvudattraktionerna på din semester i Bruges, så finns här också imponerande, mindre välkända sevärdheter. Oostmolen väderkvarn är en sådan sevärdhet. Alternativt kan du ta en tur till Chocolate Line.

Hotell i Bruges

Försöker du hitta ett boende i Bruges? I vår reseguide hittar du massor av prisvärda boenden. Se till att du bokar i tid.

Du behöver inte spendera allt för mycket för att bo en natt i Bruges. Casa Romantico vid Eekhoutstraat 37 och Hotel Wilgenhof vid Polderstraat 151 är två utmärkta alternativ för dig som vill lägga pengar på annat. Om du istället vill skämma bort dig riktigt ordentligt under din semester kan Exclusive Guesthouse Bonifacius eller Hotel De Orangerie vara perfekt för dig. Här kan du luta dig tillbaka och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.