Reserestriktioner kan gälla för Virginia, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bristol

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bristol med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bristol

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bristol
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bristol

0

Flyg och hotell i Bristol

Varje resenär är unik på sitt eget sätt och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet arrangera den perfekta semestern med flyg och hotell till Bristol för dig idag.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell samtidigt.

Med en databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell kan du välja och vraka oavsett var du vill resa.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du råkar hitta ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Har du inte väntat länge nog på att lyssna till äventyrslusten inom dig? Från pulserande landskap till oanade äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bristol

Boka en resa till Bristol och utforska en destination som är full av överraskningar.

Det är förstås inte bara byggnader och sevärdheter som gör en stad speciell, det är också människorna. I den här delen av Sydvästra Virginia bor det 18 000 invånare.

Destinationen ligger 430 km från Richmond, huvudstaden i Virginia, och 16 km från Mendota.

Vill du ha något att göra med barnen? Alla i familjen kommer helt säkert att ha roligt på Harry L. Coomes Recreation Center.

Ta en paus från Twitter, stäng av ljudet och lägg bort mobilen ett tag. Varför inte njuta av en dag ute i naturen i stället? Virginia Creeper Trail Abingdon är en bra plats att börja på.

Du måste inte veta mycket om konst för att kunna gilla de konstverk som William King Museum kan erbjuda. Ta bara en titt och låt tankarna vandra.

Att lära sig om det förflutna är det bästa sättet att förstå sig på nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna region till hur den ser ut idag genom att besöka Museum of the Middle Appalachians.

Emory and Henry College och Abingdon Courthouse erbjuder den perfekta möjligheten att lära sig mer om det förflutna. Om du har gott om tid är Fields-Penn House också något du inte får missa.

Ta en shoppingrunda i affärerna på Bristol Mall. Här kan du hitta allt möjligt, och om du vill vila en stund kan du alltid sätta dig ner med en kopp kaffe.

Är det dags att boka in en kväll med dina reskamrater? Då ska du ta reda på om du kan få tag på biljetter till de förstklassiga showerna på Barter Theater och Födelseplatsen för Country Music Alliance.

Vad sägs om en runda golf? På Clear Creek Golf Club och The Virginian Golf Club kan du jobba på greppet, fötternas position och hållningen och förfina putten och svingen.

Om du är den typen av äventyrare som gillar att utforska de mindre välkända turistattraktionerna, så kommer Sugar Hollow Park garanterat att vara något för dig. The Arts Depot utgör ytterligare en fascinerande plats att besöka.

Hotell i Bristol

Bristol är en otroligt vacker plats men här finns inte mer än några få olika boenden. Du kan läsa mer om dem i vår reseguide, och kom ihåg att boka långt i förväg.

Hoppas du på en avkopplande semester? Känn hur du vaggas till sömns när du kryper ned under täcket på Hilton Garden Inn Bristol och Courtyard by Marriott Bristol.