Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Borgo Valsugana

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Borgo Valsugana med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Borgo Valsugana

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Borgo Valsugana
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Borgo Valsugana

Flyg och hotell i Borgo Valsugana

Oavsett om din dröm är att åka till Borgo Valsugana för en helg eller för en längre resa kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Borgo Valsugana, så att vistelsen blir perfekt för just dig.

Genom oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och hotell på samma gång.

Med en ständigt växande databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell är alternativen oändliga oavsett vad du känner för.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Nu är det dags! Följ din äventyrslust var den än för dig. Varje vrå av världen är fylld av spännande överraskningar och nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Borgo Valsugana

Säg hej till Trento och gör dig redo att få ett entusiastiskt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Borgo Valsugana.

Borgo Valsugana ligger 140 km från den trevliga staden Innsbruck och 190 km från en annan välkänd stad, Vaduz.

Tycker du om att slappa i solen? Då ska du åka till Al Corno Beach, en strand som är populär bland både turister och lokalbefolkning.

En liten bit ifrån Borgo Valsugana kan du hitta vackra naturattraktioner, som bland andra San Pellegrino-sjön, 50 km bort. Har du gott om tid ska du även försöka hinna med Lago di Tovel, som ligger 45 km bort.

Ta med lite mat och bege dig till Parco Secolare degli Asburgo för en lunch i det gröna. Denna fantastiska plats rekommenderas ofta av både turister och invånare.

Ta en tur till Arte Sella och lär dig mer om områdets kultur och de människor som bor här.

Om du älskar sport ska du passa på att se över spelschemat på PalaTrento som ligger 25 km bort, i Trento.

Älskar du att utforska nya vinterorter? Då ska du passa på att boka en resa till Secedas skidområde och Ski Centre Latemar. Här finns vintriga aktiviteter för alla.

Vidga dina vyer genom en tur till Novaledo, 5 km bort. Här kan du se populära sevärdheter som Terme di Levico och Levico Termes julmarknad. Vi kan också rekommendera Levico Terme, 8 km bort. Lavaronesjön och Belvedere-fortet är några av de bästa sevärdheterna här.

Sevärdheterna Castello del Buonconsiglio, Cavit Cantina Viticoltori och Museo Tridentino di Scienze Naturali ligger i närheten av Trento, bara 25 km från Borgo Valsugana. Boka in en hel dag här så kanske du hinner besöka Trentos katedral och Fiera di Trento också.

Innan du packar och säger Arrivederci, varför inte spendera dina sista semesterpengar på att köpa några sista souvenirer från Borgo Valsugana?

Att hinna till flygplatsen i tid kan ibland vara lite utmanande, men det behöver inte vara så svårt om du gör upp en plan. Närmaste flygplats är Treviso, som ligger 70 km sydöst om Borgo Valsugana.