Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bon Yok Djou

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bon Yok Djou med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bon Yok Djou

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Krông Nô
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Bon Yok Djou

Vare sig din dröm är att åka till Bon Yok Djou för en weekendresa eller för en längre semester kan MrJet boka flyg och hotell till Bon Yok Djou, så att resan blir som du alltid har drömt om.

Om du bokar en paketresa till Bon Yok Djou, det vill säga både flygresa och hotellrum med oss, kan du spara stort.

Det finns inget härligare än en stressfri semester. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen är du bara några få klick från att boka nästa häftiga äventyr.

Kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Har du inte väntat länge nog på att lyssna till äventyrslusten inom dig? Från pulserande städer till nervkittlande äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bon Yok Djou

Vilket slags spännande äventyr du än är ute efter finns det massvis med möjligheter för din resa till Bon Yok Djou.

Landets huvudstad Hanoi ligger ungefär 1 000 km norr om Bon Yok Djou.

Har du lust att se vad som finns i området kring Bon Yok Djou? Två platser som vi kan rekommendera är Gia Nghia, som ligger 35 km bort, och Lăk, som ligger 40 km bort.

Har du lust att se mer av området? Xuan Huong-sjön, Da Lats blomsterträdgårdar och Truc Lam Zen munkkloster ligger en kort bit bort vid Da Lat, 75 km åt sydöst. Tillbringa en heldag här så kanske du hinner se Dalats linbana och Domaine de Marie-kyrkan också.

Om du frågar en erfaren globetrotter kommer hen att säga att det lättaste sättet att förhöja din tid borta är att lära sig en del lokala uttryck och fraser. Du kanske blir glad att du lärde dig Xin cảm ơn, som betyder ”tack”. Lên đường bình an, som betyder ”ha en trevlig resa”, är också väldigt vanligt.

Räknar du med att vara här runt den 2 september? Då har du tur. Varje år detta datum träffas landet för att fira Vietnam självständighetsdag.

Innan du packar och säger Tạm biệt, varför inte spendera dina sista semesterpengar på att köpa några sista souvenirer från Bon Yok Djou?

Är du på väg hem med flyg? Staka ut en resväg, packa dina resväskor och ställ in väckarklockan. Den närmast belägna flygplatsen är Buon Ma Thuot (BMV), som ligger bara 50 km nordöst om Bon Yok Djou.