Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bon Plang

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bon Plang med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bon Plang

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bon Plang
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Bon Plang

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Bon Plang till alla magiska upplevelser under vistelsen så att din semester i Bon Plang blir precis så som du önskar.

Om du bokar både flyg och hotell genom oss får du extra pengar till sevärdheter och aktiviteter.

Vill du ha din frukost serverad vid poolen? Det är lätt ordnat. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen att söka bland, är allt möjligt.

Och kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Ta fram resväskorna. Det är dags att ge sig av! Från tropiska regnskogar till bergstoppar och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bon Plang

Säg hej till Dak Nong och gör dig redo att få ett entusiastiskt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Bon Plang.

Bon Plang ligger ungefär 1 000 km söder om Hanoi, som är landets huvudstad.

Vill du vidga dina vyer? Lăk ligger bara 25 km från Bon Plang, och Ban Me Thuot hittar du 40 km åt norr. Ta en tur och upptäck vad som finns i området runt omkring Bon Plang.

Da Lat, 65 km från Bon Plang, är utmärkt för en dagsutflykt. Alldeles inpå hittar du inte bara Xuan Huong-sjön, Da Lats blomsterträdgårdar och Truc Lam Zen munkkloster, utan även intressanta sevärdheter som Dalats linbana och Domaine de Marie-kyrkan.

Att lära sig bara en handfull ord på språket som talas i landet kommer göra din semester i Dak Nong lite mindre utmanande. Lâu quá không gặp översätts till ”det var länge sedan”. Du tycker kanske att Tôi không hiểu är lättare att uttala? Det betyder ”jag förstår inte”.

Ringa in 2 september i din kalender. I Bon Plang betyder det bara en sak – Vietnam självständighetsdag. Det är en viktig dag med festligheter och en förträfflig tid på året att besöka regionen på.

Som alla goda ting, kommer din semester i Bon Plang till ett slut. När det är dags att fara hemåt kan du säga ett slutgiltigt Tạm biệt och spendera dina återstående semesterslantar på några vykort att ta med hem.

Redo att bege dig hemåt? Packa dina väskor, sätt på alarmet på klockan och planera rutten till Buon Ma Thuot. Flygplatsen är belägen cirka 45 km från Bon Plang.