Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bolsena

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bolsena med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bolsena

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bolsena
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bolsena

Flyg och hotell i Bolsena

Kan du inte sluta dagdrömma om Bolsena? Det hjälpsamma teamet på MrJet är mästare på allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Bolsena.

Du får fantastiska rabatter om du väljer att ordna både flygresa och rum genom oss.

Upptäck den perfekta resan medan du tittar på våra många partnerflygbolag och över 500 000 hotell världen över.

Vi är så säkra på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet och råkar hitta ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Idag är dagen att börja bocka av din reselista. Oavsett om du drömmer om snötäckta berg eller varma stränder ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bolsena

Viterbo kallar! Här kan du hitta tips som hjälper dig göra din resa till Bolsena precis som du hoppas att den ska bli.

Bolsena ligger 90 km nordväst om Rom, landets huvudstad.

Känner du att du behöver fylla på din energi igen? Då ska du sätta dig vid stranden på Giannella strand eller Feniglia strand och njuta av den vackra omgivningen.

I området kan du utforska flera naturattraktioner, som bland andra Saturnia termalbad, 40 km bort, och Monte Amiata, 40 km bort.

Vill du lära dig mer om områdets religiösa sida? Besök då Basilica di Santa Cristina.

Duomo di Orvieto och Palazzo del Popolo hittar du i närheten i Porano, bara 10 km från Bolsena. Passa även på att utforska S:t Patricks källa och Crocifisso del Tufo i Lubriano, 11 km åt öster, om du vill se mer.

Har du lust att se andra platser? Villa Lante, Palazzo dei Papi och Viterbos katedral ligger alldeles i närheten av Viterbo, 25 km från Bolsena. Planera in en dag här så kanske du har tid att besöka Santa Maria della Quercia-basilikan och Terme dei Papi Spa också.

Om du pratar med en erfaren globetrotter kommer hen att säga att det lättaste sättet att berika din reseupplevelse är att memorera en handfull lokala fraser. Vuole ballare con me? är hur du säger ”vill du dansa?”. Du tycker kanske att Cin cin! är lättare att säga? Frasen betyder ”skål!”.

Italiens nationaldag infaller varje år den 2 juni och firas i stora delar av landet. Om du besöker området denna viktiga dag, kommer det att vara svårt att inte svepas med av alla festligheter!

Innan du packar och säger Arrivederci, varför inte spendera dina sista semesterpengar på att köpa några minnessaker från Bolsena?

När det är dags att packa dina väskor och fara hemåt, så är den närmaste flygplatsen Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl, som ligger 95 km söder om Bolsena.

Hotell i Bolsena

I Bolsena kan det vara bra att boka boende långt i förväg eftersom det bara finns 13 olika boenden här. Använd vår reseguide för att se vad du kan välja på.

Om du vill åt ett enklare rum utan onödig lyx är Locanda Palazzone på Loc. Rocca Ripesena ett bra alternativ. Ett annat hotell som erbjuder utmärkt service till ett lågt pris är Misia Country Resort på Località Rocca Ripesena 51/52. Du kanske hellre vill skämma bort dig själv? Den erfarna personalen på Hotel Lido och Hotel Royal kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.