Resor till Boda Sand

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Boda Sand med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Boda Sand

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Boda Sand
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Boda Sand

Flyg och hotell i Böda Sand

Oavsett om du drömmer om att resa till Böda Sand för en weekendresa eller för en längre vistelse kan MrJet ordna med flyg och hotell till Böda Sand, så att vistelsen passar dina önskemål.

Spara pengar när du bokar flygbiljetter och hotell samtidigt.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell över hela världen, har det aldrig varit lättare att få en paus från vardagen.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Packa resväskan. Det är dags att bege sig! Från tropiska regnskogar till bergstoppar och alla strandorter däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Böda Sand

Vare sig du vill ha spänning eller avkoppling under din resa till Böda Sand finns det gott om aktiviteter att välja mellan.

Böda Sand ligger 240 km söder om Stockholm, huvudstaden i Sverige.

En strand som är omtyckt bland både turister och invånare är Tofta strand som ligger 70 km bort. Här kan du verkligen njuta av att du är på semester!

Runt omkring Böda Sand hittar du flera naturliga sevärdheter. En som definitivt är värd ett besök är Blå Jungfruns nationalpark, som ligger 16 km bort.

Sportfantaster kommer inte att bli besvikna. Arena Oskarshamn ligger 35 km bort och är den perfekta platsen att besöka om du vill få din dos av sport under semestern i Böda Sand. Så se till att du kollar evenemangskalendern.

Vidga dina vyer genom en tur till Byxelkrok. Denna vackra stad ligger bara 6 km från Böda Sand, och här kan du hitta fantastiska platser som bland andra Trollskogen och Långe Erik-fyren.

Ta med vännerna till Kalmar slott, Kalmar domkyrka och Kalmar konstmuseum vid Kalmar, 80 km från Böda Sand. De här attraktionerna, såväl som Hansa City och Länsmuseet i Kalmar, ligger alldeles i närheten av staden.

Om du råkar besöka Böda Sand den 6 juni kan du förbereda dig för feststämning. Många människor firar detta datum, som är Sveriges nationaldag.

Du får verkligen en unik upplevelse när du lägger tid på att utforska vackra Kalmar län, och regionen kommer troligtvis att beröra dig med sin magi. Men sorgligt nog måste alla roliga saker ha ett slut.

Kalmar (KLR) är den närmast belägna flygplatsen, ungefär 80 km sydväst om centrum av Böda Sand. Planera en resväg, packa din resväska och ställ in väckarklockan – och se till att du inte trycker på snooze för många gånger!

Hotell i Böda Sand

Har du bokat en resa till Böda Sand? Här finns det bara 4 boenden tillgängliga, så tänk på att vara ute i god tid. I vår reseguide hittar du mer information.

Vill du ha tips? Böda Sand och Böda Hotell är förträffliga alternativ när det gäller att erbjuda utmärkt service och underbara sängar.