Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Resor till Boa Saúde

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Boa Saúde med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Boa Saúde

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Boa Saúde
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
00

Flyg och hotell i Boa Saúde

Börja din semester nu och låt de skickliga experterna på MrJet boka flyg och hotell till Boa Saúde. Flygbiljetter, boende och minnesvärda upplevelser — vi tar hand om alla bokningar. Allt som finns kvar för dig att göra är att ställa väckarklockan!

Om du bokar en paketresa till Boa Saúde, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara en rejäl slant.

Om du planerar din semester genom oss finns det absolut inga gränser för allt du kan uppleva. Med ett globalt nätverk på över 500 flygbolagspartners and more than 500 000 boenden världen över kan du få allt du någonsin har drömt om.

Och kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och snubblar över ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Vi har alla våra egna unika semesterplaner. Oavsett om dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller nervkittlande äventyr kan vi hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Boa Saúde

Är du redo att bli ett med din inre upptäcktsresare? En resa till Boa Saúde kommer med allt vad Nordöstra regionen kan erbjuda, inklusive dess ljuvliga stränder, kustslätter , floder och ökenlandskap. Du kan behöva lämna de vanliga turiststråken, men det gör bara det hela mer spännande.

Om du åker 60 km från Boa Saúde hamnar du i storstaden Natal.

Leta efter snäckor och promenera längs strandkanten på Genipabu Beach eller Praia do Amor. You'll find these inviting pieces of coastline 70 km and 65 km away, respectively.

Är det dags att vidga vyerna? Lagoa Salgada ligger bara 11 km öster om Boa Saúde, och Serrinha hittar du 12 km bort. Ta en tur i bilen och utforska vad som finns i området runt omkring.

Har du funderat på att boka en hotellnatt i Tibau do Sul? Staden ligger endast 55 km bort och är perfekt att utgå från för den som vill upptäcka Madeiro strand, Giz strand och Santuario Ecologico de Pipa. Du har också Nossa Senhora Aparecida kapell och Guarairas-stranden alldeles inpå.

Aktiviteter som bergsklättring och vandringar gör det riktigt roligt att ge sig ut och upptäcka regionen.

Ibland är det jobbigt att hela tiden följa en fullspäckad resplan. Varför inte ta en paus med picknick eller strandpromenader?

Sluta stressa under din semester i Boa Saúde genom att boka in dig på cykelturer och stadsvandringar. Du får då lära känna andra resenärer, medan din guide går igenom allt vad regionen kan erbjuda.

En semester i Boa Saúde nära vattnet ger dig möjligheten att prova på många olika vattensporter och aktiviteter. Till exempel kan du testa bad eller snorkling.

Det är förundransvärt hur mycket det finns att göra när man besöker regionens konstmuseer och historiska museer. Avvara en eftermiddag för att ta reda på allt de har att erbjuda.

Med bara en liten summa semesterslantar kvar i plånboken och några otroliga minnen som aldrig kommer att blekna är det dags att säga Até logo till Boa Saúde.

Närmaste flygplats är Governador Aluizio Alves Intl. (NAT), 50 km nordöst om Boa Saúde. Kontrollera att du har gott om tid på dig att nå fram.