Resor till Binz

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Binz med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Binz:

centrovital SPA & Sports Hotel
Rocco Forte Hotel De Rome Berlin
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
Goodman's Living
Hotel Adlon Kempinski

Semesterpaket i Binz på tre nätter

centrovital SPA & Sports Hotel
Rocco Forte Hotel De Rome Berlin
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
Goodman's Living
Hotel Adlon Kempinski

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Binz

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Binz
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Binz

Flyg och hotell i Ostseebad Binz

När du känner för att ta en välbehövlig paus och uppleva nya saker, kan en resa till Ostseebad Binz vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet hittar du de bästa priserna på flyg och hotell till Ostseebad Binz.

Du får bra rabatter när du väljer att ordna både flygresa och boende med oss.

Det finns inte mycket som är bättre än en stressfri semester. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen kan du enkelt boka nästa häftiga äventyr.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet idag och råkar hitta ett mer attraktivt erbjudande än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Har du inte väntat länge nog på att bejaka äventyrslusten inom dig? Från livliga storstäder till oförglömliga äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Ostseebad Binz

Områdena kring Östersjökusten har verkligen sin unika charm. Du kan upptäcka en del av detta när du besöker Ostseebad Binz, som är beläget 45 km nordöst om centrala Östersjökusten. Heringsdorf är den flygplats som ligger närmast, och det är här din resa börjar. Om du vill ta dig härifrån till Ostseebad Binz är det bara att haffa en taxi, resa 70 km åt nordväst och njuta av färden!

Ostseebad Binz är ett paradis när det kommer till sightseeing. Många av stadens främsta turistattraktioner ligger i närheten av detta spännande område, inklusive Binz strand och Sellins pir. Avsätt även lite tid till att utforska Selliner See och Jagdschloss Granitz. För att få ett bättre helhetsintryck av denna livfulla stad ska du passa på att tillbringa lite tid i de närliggande områdena Biosphärenreservat Südost-Rügen och Prora.

Håll utkik efter särskilda evenemang innan du promenerar vidare för att se på verken när du besöker Museum Ostseebad Binz och Museum Prora.

Hotell i Ostseebad Binz

Vill du ha hjälp att välja ett boende? Du hittar över 33 prisvärda boenden i Ostseebad Binz samlade i vår reseguide.

I Ostseebad Binz finns boenden för både backpackers och de som satsar på lyx. Om du vill spara pengar kan du boka ett rum på antingen Travel Charme Kurhaus Binz eller Appartementanlage-Ferienwohnungen Weiße Möwe. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bokar ett rum på Cerês am Meer eller Grand Hotel Binz kan du förvänta dig att bli ordentligt bortskämd.