Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bertinoro

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bertinoro med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bertinoro

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bertinoro
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bertinoro

Flyg och hotell i Bertinoro

När tiden är inne att packa väskan och förlora dig själv i nya äventyr, kan en tur till Bertinoro vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa priserna på flyg och hotell till Bertinoro.

Spara pengar om du bokar flyg och hotell på samma gång.

Om du planerar din resa med oss finns det inga gränser för allt du kan uppleva. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell kan du få allt du vill ha.

Och glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Vare sig du vill till en livlig storstad eller en lugn och stärkande paus från vardagen, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bertinoro

Vare sig du vill ha nervkittlande äventyr eller avkoppling under din resa till Bertinoro har du gott om valmöjligheter.

Bertinoro ligger runt 250 km norr om Rom, som är landets huvudstad.

Liberty Square, Palazzo Pubblico och San Marino-basilikan ligger alla nära Torriana, 25 km bort. Boka in en utflykt hit så du får njuta av dessa enastående sevärdheter.

Ta med dig en mumsig picknickkorg och njut av en mysig lunch i solen på Marina Romeas strand eller Papeete Beach.

Naturliga upplevelser är alltid spännande, och i närheten av Bertinoro finns det flera stycken. Ett par av de populäraste är Monte Titano, som ligger 35 km bort, och Nationalparken Foreste Casentinesi-Monte Falterona-Campigna, 45 km bort.

Är du sugen på lite actionfylld fotboll? Då ska du se AC Cesena utmana sina motståndare på hemmaplanen Dino Manuzzi stadium, som ligger 9 km bort, i Quartiere Fiorenzuola.

Palazzo Comunale och San Mercuriale-klostret hittar du bara en kort bit bort i Forlimpopoli, 4 km från Bertinoro. Passa även på att utforska Parco della Resistenza och Parco di Via Dragoni i Meldola, 7 km åt sydväst, om du vill se mer.

Har du tänkt utforska Palazzo Albertini, Palazzo Hercolani och Piazza Aurelio Saffi? Då ska du ta dig till Forli, 11 km bort. Missa inte Diego Fabbri-teatern och Dominican Church of San Giacomo Apostolo när du ända har vägarna förbi.

När du åker hela vägen till Bertinoro, så varför inte försöka att göra det lilla extra och lära dig en handfull uttryck och fraser på det nationella språket? Det kommer att göra hela din upplevelse lite behagligare. Inled med att lära dig uttala "Mi chiamo ...". Detta betyder 'jag heter'. Du anser kanske att Scusa! är lättare att uttala? Det betyder ”ursäkta mig”.

Kom ihåg att markera 2 juni i kalendern. I Bertinoro innebär det en stor händelse – Italiens nationaldag. Det är en signifikant dag med firande och en förträfflig tid att åka till regionen på.

Du kanske är fattig i euro mot slutet av din semester, men du kommer att vara rik på unika upplevelser. Arrivederci Bertinoro!

När du är redo att flyga hem bör du försäkra dig om att du har mycket tid på dig att hinna till Guglielmo Marconi (BLQ). Flygplatsen är belägen 80 km nordväst om centrum av Bertinoro, och det är den närmaste flygplatsen.

Hotell i Bertinoro

Bertinoro är en underbar destination men här finns inte mer än 8 olika boenden. Du kan läsa mer om dem i vår reseguide, och tänk på att boka i god tid.

När det finns alternativ som Best Western Hotel Globus City och Meeting Hotel Cesena att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen och ner i hotellsängen på nolltid.