Resor till Bengaluru

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bengaluru

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bengaluru
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Bengaluru

Gör livet enkelt och låt experterna på MrJet boka flyg och hotell till Bengaluru. Flyg, boenden och fantastiska upplevelser — vi kan arrangera allt. Det enda du behöver tänka på är att packa väskan!

Du får toppenrabatter om du väljer att boka både biljetter och rum genom oss.

Det finns inget mer avkopplande än en välförtjänt semester. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell runtom i världen är du bara några få klick från att boka nästa äventyr.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du råkar hitta ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vare sig du vill till en pulserande storstad eller en fridfull och stärkande paus från vardagen, så hjälper vi dig att hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bengaluru

På en resa till Bengaluru finns mycket att uppleva för alla besökare. Läs mer för att få veta mer om de mest imponerande sevärdheterna.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Omkring 5 100 000 människor bor i Karnataka.

För att komma till Bengaluru från New Delhi, huvudstaden i landet, måste du åka 1 750 km åt söder. En annan bra referenspunkt är Kumbalgodu, som ligger 20 km åt sydväst.

Här finns det massor av nöjen för familjen. Barnen kommer verkligen inte att bli besvikna på Wonderla Amusement Park och Basavanagudi Aquatic Centre.

Platser som Lalbaghs botaniska trädgårdar är viktiga för att värna om naturen. Den stora växtsamlingen som finns här är väldigt intressant.

Oavsett om du vill ha picknick med familjen eller kasta frisbee, erbjuder Bengaluru många fina grönområden där du kan spendera en eftermiddag. Rym från den dagliga stressen i det moderna livet när du besöker Cubbon-parken, Indira Gandhi Musical Fountain Park och Freedom Park.

Behöver ni lite lugn och ro? Då passar den vackra omgivningen och vågornas kluckande mot stranden kring Ulsoor och Sankey Tank perfekt.

Vill du ta med familjen på ett roligt äventyr ute i naturen? Då är Bannerghatta nationalpark och Tippu-stupet perfekta platser att åka till.

Boka in en stund på Visvesvaraya industri- och teknikmuseum eller The Heritage Centre and Aerospace Museum. Här kan du utforska fascinerande föremål i en lugn omgivning.

Släpp kreativiteten fri på Jawaharlal Nehru Planetarium, där du inte kan undgå att bli inspirerad av det senaste inom vetenskapliga framsteg.

Du måste inte vara konstkritiker för att gilla de fantastiska, spännande och ibland förvånande konstverk som National Gallery of Modern Art kan erbjuda.

Lär dig om områdets unika arv genom att utforska de häpnadsväckande utställningar och historiska föremål som Regeringmuseet har att erbjuda.

Det är aldrig bortkastat att lära dig om historiska händelser. Låt Vidhana Soudha och Indiska vetenskapsinstitutet ge dig en inblick i områdets förflutna. Om du vill se fler sevärdheter kan Vikasa Soudha och Mount Carmel College vara värda att besöka.

Planera ett besök till Devanahalli Fort, en fästning som förr i tiden utgjorde en viktig del av regionens försvar, och föreställ dig de attacker som dess murar för länge sedan motstod.

Upptäck historierna om de framstående personer som såg Bangalores palats och Tipus sommarpalats som sina hem. Be om en rundtur av dessa fantastiska boningar om du vill se insidan på nära håll.

Vad du än tror på kommer du säkerligen uppskatta den lugna stämningen som omger ISKCON-templet och Bull Temple. Om du ser fram emot att upptäcka ännu mer ska du se till att inte missa Jungfru Maria-kyrkan och Bangalores tempelgrottor.

Något av det bästa med att resa är att upptäcka platser som inte är fullt så berömda, som till exempel Race Course Road.

Hotell i Bengaluru

Vi gillar att göra saker enklare. Därför har vi samlat fler än 254 utmärkta boenden i Bengaluru på ett och samma ställe. Det gör det mycket lättare för dig att hitta ett boende som passar dig.

Om du vill åt ett enklare rum utan överflödig lyx är Maple Leaf på #295, 2nd Main Road, JP nagar 3rd Phase ett bra alternativ. Ett annat hotell som erbjuder utmärkt service utan att det kostar skjortan är Mels Regency Hotel på No.24, Domlur Layout, 1st Main Road. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bokar in dig på JW Marriott Hotel Bengaluru eller The Ritz-Carlton, Bangalore kan du förvänta dig en otrolig upplevelse.