Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bến Lức

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bến Lức med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bến Lức

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bến Lức
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bến Lức

Flyg och hotell i Ben Luc

Vare sig din dröm är att åka till Ben Luc för en minisemester eller för en längre semester kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Ben Luc, så att resan passar dina önskemål.

Om du bokar flyg och hotell tillsammans kan du spara stort.

Visualisera drömresan medan du tittar på vårt stora utbud av partnerflygbolag och över 500 000 internationella boenden.

Övertygad om att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och råkar du sedan hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar MrJet det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Från de mest fängslande städerna till de mest rofyllda byarna. Det finns upplevelser att utforska över hela vår planet. Tiden är inne att leta fram passet och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Ben Luc

Unna dig en resa till Ben Luc, en plats där fantastiska berättelser utspelar sig.

Ben Luc ligger 1 150 km söder om Hanoi, landets huvudstad.

Är det dags att fylla på lite energi? Då ska du boka in en stund vid strandkanten på Back Beach eller Long Hai Beach och njuta av stillheten.

Om du är galen i sport får du inte glömma att ta en titt på spelschemat på Thong Nhat-stadion som ligger 25 km bort, i Ho Chi Minh City.

Utforska trakten runt omkring Ben Luc genom en biltur till Tan An eller Thu Thua. Tan An ligger 15 km åt sydväst, och Thu Thua ligger 16 km åt väster.

Erfarnare resenärer tenderar ofta att göra ett försök att lära sig en handfull lokala uttryck. Du kommer inse att förmågan att kunna tala med lokalbefolkningen inte bara är bekvämt, utan också roligt! Xin cảm ơn kan översättas som ”tack”. Chúc mừng sinh nhật, som betyder ”grattis på födelsedagen”, är också väldigt vanligt.

Du kan se fram emot en hel del spänning i luften omkring den 2 september. Lokalbefolkningen förbereder sig för Vietnam självständighetsdag, en dag med firande runt om i hela landet.

Med bara en liten summa semesterslantar kvar i plånboken och några enastående minnen för resten av livet är det dags att säga Xem bạn sau till Ben Luc.

Den närmaste flygplatsen är Tan Son Nhat Intl, 25 km från Ben Luc. Försäkra dig om att du lämnar mycket tid att hinna dit.