Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Resa till Beatty

Är du redo för nästa resa? Du kommer aldrig att glömma din resa till Beatty.

Flyg och hotell i Beatty

Kan du inte sluta drömma om Beatty? MrJet är experter på personliga resor, med flyg och hotell till Beatty, vare sig det gäller veckolånga vistelser eller uppfriskande miniresor.

Vad sägs om mer fickpengar? Du sparar stort genom att välja att ordna både flygbiljetter och boende genom oss.

Med allt du någonsin kan tänka dig på ett ställe är det lättare än någonsin att planera den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över innebär att du kan ge dig iväg tidigare än du tror.

Vi tror så starkt på våra priser att om du köper ett paketerbjudande med MrJet nu och råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Oavsett om du är ute efter en pulserande metropol eller en gemytlig vistelse i naturen, så hjälper vi dig att hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Beatty

I den här staden bor runt 1 000 invånare.

Beatty ligger 370 km från Carson City, huvudstaden i Nevada, och 10 km från Rhyolite.

Du kan skapa oförglömliga minnen från semestern i Beatty för stora som små på Beatty Community Center.

Skruva på din favoritradiokanal och ta ett träningspass eller stressa bara ned i en av stadens parker. Gör ditt val mellan Cottonwood Park och Death Valley National Park North East Entrance.

Du måste inte vara konstkritiker för att gilla konstverken som Goldwell Open Air Museum erbjuder. Ta bara en titt och låt tankarna vandra som de vill.

Vandra genom utställningar med många historiska föremål, berättelser och bilder som talar om regionens intressanta historia under ett besök till Beatty Museum and Historical Society.

Rhyolite Ghost Town är en spännande kulturell sevärdhet och ett måste för alla historiefantaster.

Gå runt i affärerna på Death Valley Nut and Candy Company en eftermiddag. Här kan du hitta presenter till dem där hemma.

Karta

Beatty - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Shady Lady Bed & Breakfast

Shady Lady Bed & Breakfast

Mile Marker 92, US Hwy 95 North, Beatty, NV
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta bed and breakfast i Beatty ligger 51 km från Death Valley Nut and Candy Company.

  Shady Lady Bed & Breakfast874 kr

  25 feb. - 26 feb.

  Shady Lady Bed & Breakfast874 kr

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma