Resor till Batumi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Batumi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Batumi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Batumi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Batumi

Flyg och hotell i Batumi

När du känner dig redo att lämna vardagen bakom dig och förlora dig själv i nya äventyr, kan en resa till Batumi vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet hittar du de bästa priserna på flyg och hotell till Batumi.

Alla älskar ett bra erbjudande! När du ordnar paketresor med både flyg och hotell med oss sparar du pengar.

Om du bokar din semester med oss finns det ingen gräns för alla spännande upplevelser du kommer att få. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över kan du få allt du föreställt dig.

Dessutom erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi är här för att hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du vill utforska det outforskade eller smutta på drinkar vid poolen, så kan du lita på oss. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Batumi

Vill du byta vardagslivet mot spännande äventyr? Nu är det dags att förverkliga dina drömmar om att resa till Batumi.

Visste du att 120 000 människor bor i Adzjarien? Du kommer helt säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan är över.

Batumi ligger inte så långt från Machindzjauri, som ligger 7 km åt nordöst. Tbilisi, huvudstaden i landet, ligger 260 km åt öster.

Dyk rätt ned i en häftig undervattensvärld på Batumis delfinarium. Men egentligen är det kanske säkrare att stanna på torra land. En del av de här varelserna är inte att leka med!

Casino Campione är platsen för bordsspel med höga insatser och en livfull atmosfär. Satsa, beställ en cocktail och låt dig uppslukas av den pulserande atmosfären.

Lägg dig ner i gräset och leta efter molnformationer när du besöker 6 May Park. Det är ett enkelt nöje som inte kostar någonting!

Sätt dig och lyssna på vågorna på Batumi Beach. Stranden rekommenderas varmt av både resenärer och lokalbefolkning.

Hotell i Batumi

Batumi är en otroligt vacker plats men här finns inte mer än ett fåtal olika boenden. Du kan hitta mer information om dem i vår reseguide, och tänk på att vara ute i god tid.

Om du bokar ett rum på ett av våra rekommenderade hotell, som Radisson Blu Hotel Batumi och Sheraton Batumi Hotel, kommer du vakna om morgonen och känna dig redo att ge dig ut på äventyr.