Reserestriktioner kan gälla för Indonesien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Batu

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Batu med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Batu

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Batu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Batu

Flyg och hotell i Batu

När du känner för att packa väskan och förlora dig själv i nya saker, kan en tur till Batu vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa priserna på flyg och hotell till Batu.

Skulle det sitta bra med mer fickpengar? Du sparar stort om du bestämmer dig för att boka både flygbiljetter och hotell genom oss.

Med allt du behöver bara några få klick bort är det hur enkelt som helst att utforma den perfekta resan. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över gör att du kan ge dig iväg på nolltid.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa genom MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden. Kan det bli bättre?

Vi har alla våra egna unika reseambitioner. Vare sig dina inkluderar avkopplande lyx vid stranden eller hisnande äventyr vill vi hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Batu

Vill du byta vardagsstressen mot spännande äventyr? Nu är det dags att förverkliga dina drömmar om en resa till Batu.

Eftersom 76 000 människor bor här kommer du säkert att träffa en hel del nya vänner.

Batu ligger inte så långt från Malang, som ligger 17 km åt sydöst. Djakarta, huvudstaden i landet, ligger 660 km åt väster.

Att åka på semester med barnen handlar om att skapa minnen som varar för alltid. När det gäller att göra saker som alla kan uppskatta blir det inte bättre än Batu Night Spectacular och Jawa Timur Park 2.

Ta med barnen till Batu Secret Zoo eller Satwamuseet och se hur de fascineras! De kan få chansen att komma nära en del otroliga djur och lära sig om hur viktigt det är att vårda djuren och miljön.

Hotell i Batu

Batu är en underbar plats men här finns bara några få boenden. Läs mer om dem i vår reseguide, och glöm inte att boka tidigt.

Vill du ha tips? EL Hotel Malang och The Singhasari Resort är förträffliga hotell när det gäller att erbjuda bra service och underbara sängar.