Resor till Barranquilla

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Barranquilla med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Barranquilla

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Barranquilla
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Barranquilla

Flyg och hotell i Barranquilla

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Barranquilla till alla magiska äventyr under vistelsen så att din resa till Barranquilla blir så bra den någonsin kan bli.

Vad sägs om mer pengar på banken? Du har möjlighet att spara en bra slant genom att välja att fixa både flyg och hotellrum med oss.

Vill du ha din frukost serverad vid poolen? Inga problem. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över att välja bland, kan vad som helst hända.

Med vår prisgaranti behöver du inte oroa dig! Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att tillfredsställa din äventyrslust! Vare sig du föredrar att erövra höjder eller luta dig tillbaka med en cocktail i handen, så kan du lita på oss. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Barranquilla

Boka en resa till Barranquilla, en stad full av sevärdheter och intressanta platser.

Ofta är det människorna i en stad som gör den speciell. I den här delen av Atlantico bor det omkring 1 400 000 personer.

Landets huvudstad, Bogota, ligger 710 km söder om Barranquilla. Galapa ligger 11 km åt sydväst.

Tycker barnen att det är spännande med djur? Ta med dem på en tur till Barranquillas Zoo, där de kommer att lära sig om hur djuren beter sig, vilka ljud de gör och mycket mer.

Hur låter det med ett par timmar raklång i gräset medan du ser upp mot molnen? Njut av livets vardagliga nöjen genom att besöka några av stadens offentliga parker, såsom Parque Venezuela och Barranquilla Jardín Botánico.

Låt dig förundras av de intressanta föremålen på Museo Aeronáutico. Museet är otroligt populärt bland ortsbefolkningen.

Vare sig du gillar att läsa tolkningen bredvid eller låta konstverken tala för sig själva kommer du helt klart tycka om utställningarna som Romantikens museum har att erbjuda.

Utforska stadens historia under ett besök på Karibiska museet. Museets utställningar, föremål och bilder berättar om de människor och händelser som har format denna region till det den är idag.

De enorma stenväggarna och upphöjda tornen gör Castillo de San Antonio de Salgar till en förtrollande byggnad. Uppskatta den vackra fasaden eller blunda en stund och fantisera om hur livet kunde vara under dess storhetstid.

Ge dig ut på en själslig resa genom att stanna till vid Barranquillas katedral och San Nicolas de Tolentinos kyrka, två historiskt betydelsefulla religiösa sevärdheter.

Du kan stanna till vid Monumento Francisco Javier Cisnero och tänka på de människor och händelser som har hjälpt till att forma området till vad det är idag.

När du besöker Barranquilla kan du finna massor av shoppingområden att spendera reskassan i, som till exempel Americano (köpcenter) och Buenavista Centro Comercial. Och om du inte hittar något roligt där kan du alltid kika i affärerna på Unico (köpcenter) och MetroCentro.

Teatro Amira de la Rosa är den perfekta platsen för dig som älskar suverän underhållning. Se till att du bokar biljetter tidigt.

Om du har bockat av allt på att göra-listan och du fortfarande suktar efter mer ska du fortsätta till Complejo Cultural de la Antigua Aduana.

Hotell i Barranquilla

Är det äntligen dags att välja ditt perfekta boende i Barranquilla? I vår reseguide hittar du ett stort antal populära boenden. Men se till att du har gott om tid att boka.

Om du hellre spenderar pengar på upplevelser och aktiviteter än på boende kan antingen Hotel Virrey Inn eller Hotel Casa Boston passa dig perfekt. Du kanske hellre vill leva som kunglighet medan den erfarna personalen på Dann Carlton Barranquilla tar hand om alla dina behov? Four Points By Sheraton Barranquilla är ett annat bra alternativ för de som vill unna sig på semestern.