Resor till Baoshan

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Baoshan med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Baoshan

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Baoshan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Baoshan

Flyg och hotell i Baoshan

Att resa är att utforska spännande platser. När du är redo att unna dig själv de många sevärdheterna med flyg och hotell till Baoshan, kan MrJet ordna så att du får den bästa dealen på allt du behöver för en oförglömlig semester.

Genom att boka flyg och hotellrum tillsammans kan du spara pengar.

Ta en titt på vårt omfattande utbud av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över. Vart du än styr kosan kan du resa med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet idag och råkar hitta ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Packa väskan. Det är dags att komma iväg! Från tropiska regnskogar till bergstoppar och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Baoshan

Baoshan är en plats du inte får missa. När du bor i detta charmiga område har du möjlighet att uppleva precis allt du vill i Hsinchu och dess omnejd, oavsett vilken slags resa du ska på. Stadens härliga promenadstråk får du dela med omkring 400 000 lokalbor. När du har landat, tagit med dig din resväska och promenerat ut ur Taoyuan Intl. behöver du åka 45 km åt sydväst för att nå Baoshan. Då befinner du dig 8 km sydöst om stadskärnan i Hsinchu.

Detta är en stad full av fantastiska saker att göra, och du hittar många av dem nära Baoshan. Det är inte lätt att välja ut de bästa sevärheterna, men Östra porten och Hsinchus botaniska trädgård är två du inte får missa. Även Hsinchu Zoo och Hsinchus glasmuseum är självklara sevärdheter, som du dessutom enkelt kan ta dig till. För att få ett bättre helhetsintryck av denna fantastiska stad ska du passa på att tillbringa lite tid i de närliggande områdena Emei och Zhudong.

Bege dig utomhus och ta in naturen när du besöker Baoshan reservoarpark och Arton bergstopparna.

Hotell i Baoshan

Välj ut ditt perfekta boende i Baoshan genom vår reseguide. I den har vi samlat inte mindre än 30 rekommenderade boenden som gör det mycket enklare att välja.

Som tur är finns det rumspriser för alla plånböcker i Baoshan. Om du vill spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka in dig på Hsinchu Emei Canadian WoodHouse Homestay (No.63-6 Sha Keng Nong Road) eller RC Design Hostel (No.223, Shengli Rd, North Dist). Om du däremot känner för att skämma bort dig själv är Sheraton Hsinchu Hotel och Fleur Lis Hotel Hsinchu två bra alternativ.