Det kan finnas reserestriktioner för Irland med anledning av covid-19.

Resor till Bantry

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bantry med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bantry

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bantry
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bantry

Flyg och hotell i Bantry

Kan du inte sluta drömma om Bantry? Teamet på MrJet är mästare på allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Bantry.

Spara pengar när du bokar flygresa och rum samtidigt.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell. De är dina att välja bland med bara ett fåtal klick. Så sluta förhala och börja arrangera semestern du alltid drömt om.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Har du inte väntat länge nog på att bejaka äventyrslusten inom dig? Från pulserande landskap till nervkittlande äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bantry

Besök alla sevärdheter och var öppen för nya upplevelser på en resa till Bantry, en stad som besökare ofta återvänder till.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Cirka 3 000 människor bor i Cork.

Om du reser 280 km åt nordöst från Bantry når du huvudstaden i landet, Dublin. Om du reser 10 km åt nordväst, kommer du till Glengarriff.

Vill du ha lite egentid omgiven av en vacker natur? Ge själen lite näring med ett besök till Garnish Island, ett enastående naturreservat i regionen.

Åk inte ifrån Bantry utan att ha besökt en av områdets mest intressanta historiska sevärdheter som Bantry House.

Om du tycker att det känns svårt att hålla jämna steg med grannen, tänk då på hur de stackars grannarna till Puxley Mansion har det. Den enastående arkitekturen och exklusiva inredningen i detta palats kan knappast vara möjlig att överträffa.

Känn dig som en kung eller drottning, även om det bara är för en timme, när du tar en tur till Dunboy Castle eller Carriganass Castle.

Det är på torget allt händer, så se till att Wolfe Tone Square blir ett av de första landmärkena du beger dig till! Du kan även läsa på om platsens historia och roliga evenemang som kan vara inplanerade.

Är du ett fan av golf? Då kan du styra kosan mot Bantry Bay Golf Club där du kan jobba på att förbättra ditt spel.

Hotell i Bantry

Se till att boka boende i Bantry meddetsamma. Med endast 5 boenden att välja på är risken stor att de är fullbokade om du väntar. Läs mer om de olika boendena i vår reseguide.

Om du bokar ett rum på ett av våra populära boenden, som Seaview House Hotel och Edencrest Bed & Breakfast, kommer du vakna om morgonen och känna dig uppfriskad och ordentligt utvilad.