Reserestriktioner kan gälla för Japan, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Bankei

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bankei med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bankei

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bankei
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bankei

0

Flyg och hotell i Bankei

Dagdrömmer du om Bankei? MrJet är riktiga experter på personliga resor, med flyg och hotell till Bankei, vare sig det gäller flera veckors vistelser eller uppfriskande miniresor.

Om du bokar någon av våra paketresor till Bankei, det vill säga både flygresa och hotellrum med oss, kan du spara stort.

Kom bort från vardagens tristess med med ett par enkla musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen har du aldrig långt till härliga nya upplevelser.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du hittar ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Nya äventyr väntar i världens alla hörn och vi kan hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bankei

Är du redo att utforska allt som Hokkaido har att erbjuda? Vare sig du är ute efter nervkittlande äventyr eller stillsam avkoppling nära områdets kustslätter , skogar och floder kommer du få en fantastisk semester i Bankei.

Landets huvudstad Tokyo ligger runt 780 km söder om Bankei.

Plocka ihop picknickkorgen och njut av en avslappnande lunch på Shimamu Beach eller Otamoi Beach.

Du måste inte åka bil en hel dag för att komma ut i naturen. Bara 13 km bort från Bankei ligger Noboribetsu heta källa, en av områdets mest uppskattade naturattraktioner. Och missa inte heller Nationalparken Takino Suzuran Hillside, 45 km bort, om det finns tid över.

Skidentusiaster från världens alla hörn åker till Rusutsu-turistort och Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort) årligen. Ta dig en tur upp till toppen för att förstå varför.

Ta tillfället i akt att se områdets andra sevärdheter, som Shōwa-shinzan och Shōwa-shinzans linbana i Sobetsu eller Noboribetsu Marine Park Nixe och Date Jidaimura i Noboribetsu. Sobetsu ligger bara 6 km åt väster från Bankei, och Noboribetsu hittar du 15 km bort.

Har du tänkt se Tomiokas katolska kyrka, Otaru Music Box Museum och Suitengu? De ligger alldeles i närheten av Otaru, 70 km från Bankei. Se till att ta en tur till Ishihara Yujiros minnesmuseum och Rinyu Morning Market när du ändå är i krokarna.

Förvandla din vistelse i området till en oförglömlig upplevelse med en dag av bergsklättring eller vandringar. Båda två är mycket populära utomhusaktiviteter i dessa trakter.

Letar du efter utomhusnöjen tillsammans med barnen? Cykelturer och fågelskådning är två bra alternativ för dig som vill njuta av en lugn och skön dag.

Det är alltid tråkigt att säga Sayōnara till Bankei, men oroa dig inte, resmålet kommer att finnas kvar till nästa gång.

Den flygplats som ligger närmast är New Chitose, 60 km nordöst om Bankei. Försäkra dig om att du ger dig själv mer än tillräckligt med tid att hinna dit.