Resor till Bali

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bali med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bali

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bali
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bali

Flyg och hotell i Bali

Kan du inte sluta drömma om Bali? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Bali, vare sig det gäller veckolånga expeditioner eller weekendlånga minibreaks.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell på samma gång.

Med allt du någonsin kan tänka dig på ett ställe är det lätt som en plätt att utforma den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen innebär att du kan ge dig iväg tidigare än du tror.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du kan hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och för över skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en livlig metropol eller en lugn by vid kusten, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bali

Bienvenue till Bali! En resa till Bali tar dig till regionen Kamerun och erbjuder alla möjliga aktiviteter.

Landets huvudstad Yaounde ligger cirka 280 km sydöst om Bali.

Alldeles utanför Bali hittar du många naturliga sevärdheter. En som ofta rekommenderas är den kommunala sjön, 50 km bort.

Om du älskar sport får du inte glömma att se över spelschemat på Bamenda Municipal Stadium som ligger 17 km bort, i Bamenda.

Känner du för att vidga dina vyer? Bamenda ligger bara 18 km från Bali, och Bafut hittar du 25 km åt nordöst. Ta en tur i bilen och utforska området runt omkring.

Ett perfekt sätt att se den lokala naturen är att ge dig ut på ett ordentligt äventyr i friska luften. Bergsklättring är en av de populäraste aktiviteterna i regionen, men om det inte riktigt är din stil kan du prova på vandringar.

Varför inte boka in dig på viltsafari och safari? Du kan då fråga din professionella guide om allt möjligt medan du njuter av allt vad området har att erbjuda.

Det är häpnadsväckande hur mycket det finns att utforska när man besöker områdets konstmuseer, verkstäder för hantverk och palats. Avvara några timmar för att upptäcka allt de har att erbjuda.

Ta en avslappnande promenad och andas in den friska luften när du besöker det omkringliggande områdets utomhusmarknader.

När du tar dig hela vägen till Kamerun, så varför inte försöka att göra det lilla extra och lära dig några få fraser på landets språk? Lita på oss, detta kommer att göra din upplevelse lite behagligare. Merci översätts som ”tack”. En annan fras att lägga på minnet är Bonjour, som översätts som ”god morgon”.

Kameruns nationaldag infaller varje år den 20 maj och brukar firas i stora delar av landet. Om du kommer att vara här under denna tid, kommer det att vara nästan omöjligt att inte ryckas med av den spännande atmosfären!

À plus tard behöver inte vara ett sista farväl. Varför inte behålla en del CFP-franc för din nästa semester?

När du är beredd att flyga hem bör du se till att du har nog med tid för att nå fram till Bamenda (BPC). Flygplatsen ligger 20 km nordöst om Bali, och det är den närmaste flygplatsen.