Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Bali

Bienvenue till Bali! En resa till Bali tar dig till regionen Kamerun och erbjuder alla möjliga aktiviteter.

Flyg och hotell i Bali

Kan du inte sluta drömma om Bali? MrJet är riktiga experter på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Bali, vare sig det gäller veckolånga expeditioner eller weekendlånga minibreaks.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell på samma gång.

Med allt du någonsin kan tänka dig på ett ställe är det lätt som en plätt att utforma den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen innebär att du kan ge dig iväg tidigare än du tror.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du kan hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och för över skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en livlig metropol eller en lugn by vid kusten, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bali

Landets huvudstad Yaounde ligger cirka 280 km sydöst om Bali.

Alldeles utanför Bali hittar du många naturliga sevärdheter. En som ofta rekommenderas är den kommunala sjön, 50 km bort.

Om du älskar sport får du inte glömma att se över spelschemat på Bamenda Municipal Stadium som ligger 17 km bort, i Bamenda.

Känner du för att vidga dina vyer? Bamenda ligger bara 18 km från Bali, och Bafut hittar du 25 km åt nordöst. Ta en tur i bilen och utforska området runt omkring.

Ett perfekt sätt att se den lokala naturen är att ge dig ut på ett ordentligt äventyr i friska luften. Bergsklättring är en av de populäraste aktiviteterna i regionen, men om det inte riktigt är din stil kan du prova på vandringar.

Varför inte boka in dig på viltsafari och safari? Du kan då fråga din professionella guide om allt möjligt medan du njuter av allt vad området har att erbjuda.

Det är häpnadsväckande hur mycket det finns att utforska när man besöker områdets konstmuseer, verkstäder för hantverk och palats. Avvara några timmar för att upptäcka allt de har att erbjuda.

Ta en avslappnande promenad och andas in den friska luften när du besöker det omkringliggande områdets utomhusmarknader.

När du tar dig hela vägen till Kamerun, så varför inte försöka att göra det lilla extra och lära dig några få fraser på landets språk? Lita på oss, detta kommer att göra din upplevelse lite behagligare. Merci översätts som ”tack”. En annan fras att lägga på minnet är Bonjour, som översätts som ”god morgon”.

Kameruns nationaldag infaller varje år den 20 maj och brukar firas i stora delar av landet. Om du kommer att vara här under denna tid, kommer det att vara nästan omöjligt att inte ryckas med av den spännande atmosfären!

À plus tard behöver inte vara ett sista farväl. Varför inte behålla en del CFP-franc för din nästa semester?

När du är beredd att flyga hem bör du se till att du har nog med tid för att nå fram till Bamenda (BPC). Flygplatsen ligger 20 km nordöst om Bali, och det är den närmaste flygplatsen.

Karta

Bali - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Saddle Hill Ranch

Saddle Hill Ranch

Aba'angoh, Bafut
  4.5 av 5.0
   
   

  Detta familjevänliga hotell i Bafut ligger mindre än två mil från Bamenda Municipal Stadium, Bamenda Main Market och Bamenda Congress Hall.

  Ayaba Hotel

  Ayaba Hotel

  Bamenda - Nord Ouest, Bamenda
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i centrala Bamenda ligger mindre än 2 km från Bamenda Main Market, Bamenda Congress Hall och Bamenda Municipal Stadium.

   Azam Hotel

   Azam Hotel

   Bamenda - Nord Ouest, Bamenda
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Bamenda ligger tio minuters promenad från Bamenda Municipal Stadium och Bamenda Congress Hall. Bamenda Main Market ligger 0,9 km härifrån.

    Centre Climatique De Bandjoun

    Centre Climatique De Bandjoun

    Face Résidence Fotso Victor, Bafoussam Road #4, Bamenda
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i centrala Bamenda ligger mindre än en mil från Bamenda Municipal Stadium, Bamenda Main Market och Bamenda Congress Hall.

     Kangle Plaza Hotel – Ngen Junction

     Kangle Plaza Hotel – Ngen Junction

     Ngen Junction, Bamenda
      3.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i centrala Bamenda ligger mindre än 2 km från Bamenda Main Market, Bamenda Congress Hall och Bamenda Municipal Stadium.

      Kangle Plaza Hotel – Ngen Junction572 kr

      19 sep. - 20 sep.

      Kangle Plaza Hotel – Ngen Junction572 kr
      Kangle Plaza Hotel

      Kangle Plaza Hotel

      Foncha Street, Bamenda
       2.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i centrala Bamenda ligger mindre än 5 km från Bamenda Municipal Stadium, Bamenda Main Market och Bamenda Congress Hall.

       Mawa Hotel

       Mawa Hotel

       Mile 6 Nkwen, Bamenda
        2.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell i centrala Bamenda ligger mindre än 2 km från Bamenda Main Market, Bamenda Congress Hall och Bamenda Municipal Stadium.

        Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma