Resor till Bakuriani

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Bakuriani med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Bakuriani

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bakuriani
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Bakuriani

Flyg och hotell i Bakuriani

Oavsett om du vill åka till Bakuriani för en snabb visit eller för en längre semester kan MrJet ordna med flyg och hotell till Bakuriani, så att resan passar just din stil.

När du bokar både flygresa och boende genom oss får du extra pengar kvar i plånboken.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över, har det aldrig varit lättare att ta en paus från vardagens tristess.

Med vår prisgaranti kan du känna dig trygg! Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi ser till att du kan upptäcka allt från livliga metropoler till fridfulla oaser. Så packa resväskan och låt din inre kompass styra. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Bakuriani

Dagdrömmer du om en resa till Bakuriani? Vilken slags semester du än är ute efter finns det något för dig.

En av de viktigaste städerna i Georgien, Tbilisi, ligger 110 km öster om Bakuriani.

Ta tillfället i akt att vidga dina vyer och ta en tur till Borjomi. Denna vackra stad ligger bara 15 km från Bakuriani, och här kan du hitta fantastiska platser som bland andra Borjomis lokalhistoriska museum och Merab Kostavas trädgård.

Ett bra sätt att se det lokala landskapet är att ge dig ut på ett ordentligt äventyr i det fria. Bergsklättring är en av de populäraste aktiviteterna i regionen, men om det inte verkar så lockande kan du också prova på bergsklättring.

När solen tränger igenom molnen får du en utmärkt chans att ge dig ut och spendera en lugn eftermiddag med picknick. Om det bra vädret håller i sig kan du också prova fågelskådning.

Vad sägs om att boka in dig på guidade naturvandringar, stadsvandringar, kulinariska rundturer och vingårdsturer? Du kan då fråga din kunniga guide om allt möjligt medan du njuter av allt vad området har att erbjuda.

Föreställ dig hur det känns att rida på en fågel när den lyfter från marken. Om det är spänning du är ute efter är paragliding garanterat något för dig.

Vill du prova på roliga aktiviteter som inte är på torra land? Georgien är ett fantastiskt område för de som känner för att prova på bad och forsränning.

Njut av vintern tillsammans med familjen genom att prova på snowboarding under din semester i Bakuriani. Skidåkning är också en rolig aktivitet för hela familjen.

Med bara en liten andel av din semesterbudget kvar ska du komma ihåg att köpa några souvenirer från ljuvliga Georgien innan det är dags att säga hej då.

Många säkerhetskontroller, försenade flyg och långa köer gör att flygplatser kan vara lite påfrestande. Ge dig själv ordentligt med tid för att ta dig till Kopitnari. Den är belägen 100 km från Bakuriani och är därmed den närmaste flygplatsterminalen.