Resor till Baguio

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Baguio med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Baguio

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Baguio
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Baguio

Att resa är att uppleva nya saker. När du är redo att njuta av de otaliga sevärdheterna med flyg och hotell till Baguio, kan MrJet ordna så att du får de bästa priserna på det du behöver för en underbar semester.

Vem gillar inte ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss har du möjlighet att spara stort.

Om du bokar din semester med oss finns det inga gränser för allt du kan se och göra. Med en internationell databas på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell kan du få allt du drömt om.

När du bokar din paketresa genom MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du får syn på ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Oändliga äventyr väntar i varje hörn av världen och vi är här för att hjälpa dig att njuta av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Baguio

De många sevärdheterna i området väntar bara på att bli upptäckta på din resa till Baguio.

I den här staden bor ungefär 270 000 invånare.

För att komma till Baguio från Manila, landets huvudstad, måste du åka 210 km åt norr. En annan bra referenspunkt är La Trinidad, som ligger 8 km åt norr.

Att ta en promenad runt i den välskötta trädgårdarna och se på blomsterarrangemangen när du besöker Baguios botaniska trädgård kommer att kännas som att du promenerar genom ett magiskt paradis.

Bara att vara runt ett grönområde gör dig friskare och gladare, så tillbringa lite tid i Baguio's grönskande parker som Burnham Park och Mines View Park.

Andas in lite frisk luft eller bara njut av fåglarnas kvitter kring Santo Tomas-berget och Mount Pulag.

Att lära sig om det förflutna är det bästa sättet att förstå nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna region till det den är idag genom att besöka Baguios bergsprovinsmuseum.

Res tillbaka i tiden genom att besöka The Mansion och Teachers Camp, två av de mest betydelsefulla historiska sevärdheterna i Baguio.

Det är mer än bara magen som ska vara nöjd när du är ute på dina äventyr. Se till att även tillfredsställa själen. Viktiga religiösa platser, som Lourdes Grotto (grotta) och Baguios katedral, kommer definitivt göra din semesterresa mer spirituell. Om du har tid är också Klockkyrkan en sevärdhet som är värd en liten visit.

Älskar du att shoppa när du reser? På SM City Baguio och Saint Louis Filigree Shop finns mycket smått och gott både till dig själv och till dina nära och kära.

Hotell i Baguio

Behöver du hjälp med att hitta ett boende? Du kan hitta fler än 27 populära boenden i Baguio i vår reseguide.

Le Monet Hotel och Azalea Residences Baguio rekommenderas av flera resenärer vilket gör det väldigt enkelt för dig att välja hotell.