Resor till Ayia Napa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ayia Napa med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Ayia Napa:

The Josephine Boutique hotel
Frangiorgio Hotel
Callisto Holiday Village
Panthea Holiday Village Water Park Resort
AMARANDE Adults Only

Semesterpaket i Ayia Napa på fem nätter

Panthea Holiday Village Water Park Resort
Napa Central Apartment
Napian Suites
Napa Mermaid Hotel & Suites
Grecian Bay Hotel

Semesterpaket i Ayia Napa på sex till sju nätter

The Josephine Boutique hotel
Frangiorgio Hotel
Callisto Holiday Village
Panthea Holiday Village Water Park Resort
AMARANDE Adults Only

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ayia Napa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ayia Napa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Ayia Napa

Sugen på att boka flyg och hotell till Ayia Napa? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du sätta ihop en semester du aldrig glömmer.

Nu kan du spara en rejäl slant genom att boka både flygresa och boende genom oss.

Ta en paus från vardagens rutiner med med några enstaka musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden runtom i världen är du närmare än vad du tror till nya, oförglömliga äventyr.

Och kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Spännande äventyr väntar på dig överallt och vi vill hjälpa dig att njuta av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Ayia Napa

Hoppas du på att få uppleva Larnaca från en helt ny sida? Då ska du satsa på de spännande sevärdheterna i Ayia Napa. Stadens promenadstråk delar du med omkring 72 000 lokalbor. När du har landat på Larnaca Intl. och har tagit din resväska från rullbandet hittar du Ayia Napa 35 km åt öster. Från stadens centrum behöver du istället åka 35 km åt öster.

Ett stort antal av stadens mest populära sevärdheter finns utspridda i närheten av Ayia Napa, och Ayia Napa-klostret och Nissi Beach är kanske de som imponerar mest. När du väl har upplevt dessa platser lär du vilja utforska Thalassa Sjöfartsmuseum och Grekiska viken (strand). För att få en bättre helhetsbild av denna livfulla stad ska du tillbringa lite tid i de närbelägna områdena Ayia Napa City Center och Makronissos-stranden.

Har du ingen aning om vad du ska göra i stadskärnan? Inled äventyret på Hala Sultan Tekke moskén och Larnacas saltvattensjö. Det vore galet att lämna området utan att besöka Finikoudesstrand och Europatorget också.

Som du säkert vet har småbarn otroligt mycket spring i benen. Som tur är, så finns det några ställen i närheten dit du kan ta dem så de får springa av sig. Water World Ayia Napa vattenpark och Parko Paliatso Luna Park är några kända val.

Lämna din telefon på ditt hotell. ta en paus från det belastande moderna livet och upptäck moder jords lugnande kraft när du besöker Fig Tree Bay, Grekiska uddens nationella skogspark, Kärleksbron och Ayia Napas skulpturpark.

Ett sätt att kolla havets tempertur är att ta av sig skorna och doppa dina tår. Se hur vattnet är när du besöker Konnos Bay Beach, Limanakis strand, Kalamies strand och Ayia Theklas strand.

Om du besöker Profitis Elias Church, Panayia kyrka och Agios Epifanios kyrka kan du utforska områdets spirituella sida eller bara ta in de stillsamma och vackra omgivningarna.

Hotell i Ayia Napa

I Ayia Napa finns det ett stort antal bra boenden att välja mellan. Men vi har gjort det lite lättare. I vår reseguide hittar du nämligen över 209 olika boenden. Där hittar du garanterat ett som passar dig perfekt!

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för en natt i Ayia Napa. Windmills Hotel Apartments vid 75 Pernera Avenue och Petrosana Hotel Apartments vid Gianni Ritsou, 7 är två utmärkta alternativ för dig som vill spara pengar. Å andra sidan så är du ändå på semester. Så det är förståeligt om du vill skämma bort dig själv. Den trevliga personalen på So White Boutique Suites och Sunrise Pearl Hotel & Spa kommer se till att din vistelse blir precis som du vill att den ska vara.