Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Athlone

Om du är ute efter avkoppling på din resa men ändå vill ha mycket att se och göra är en resa till Athlone rätt val för dig.

Flyg och hotell i Athlone

När du är äntligen är redo att lämna vardagen och förlora dig själv i nya saker, kan en tur till Athlone vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa priserna på flyg och hotell till Athlone.

Om du ordnar både flyg och boende genom oss får du mer pengar att spendera under vistelsen.

Om du planerar din resa med oss finns det inga gränser för allt du kommer att uppleva. Med en internationell databas på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 hotell kan du få allt du vill ha.

När du bokar din paketresa med MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och för tillbaka skillnaden.

Vi ser till att du kan upptäcka allt från fartfyllda metropoler till gröna oaser. Så leta fram passet och låt äventyrslusten styra. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Athlone

Det är förstås inte bara sevärdheterna som gör en stad unik, det är också människorna. I den här delen av Westmeath bor det 16 000 invånare.

Om du åker 110 km åt öster från Athlone når du huvudstaden i landet, Dublin. Om du reser 11 km åt nordväst, kommer du till Derryglad.

Planerar du att ha roligt tillsammans med barnen på er semester i Athlone? På Glendeer Pet Farm och Athlone Leisure World kommer alla garanterat att ha roligt.

Sätt dig en stund på stranden och njut av stillheten vid Lough Ree.

Luan Gallery innehåller massvis med underbara och fascinerande konstverk. Be om att få höra mer om konstnären ifall du faller för något specifikt.

Lär dig om stadens historia med ett besök på An Dun Transport and Heritage Museum. Museets föremål, utställningar och bilder berättar om de människor och händelser som format denna stad till vad den är idag.

Clonmacnoise och Cross of the Scriptures bör vara första prioritet för dig som vill få en djupare förståelse för historiska Athlone. Om du är en seriös historiefantast är Clonmacnoise Cathedral också något för dig.

Vi har nog alla någon gång drömt om att vara prins eller prinsessa. Athlone Castle är en byggnad som skulle kunna komma från en sagobok. Se därför till att besöka denna fantastiska plats för att på egen hand upptäcka hur det verkligen är att leva som kungligheterna.

Om du besöker St. Peter and Paul's Church och St. Kieran's Cathedral kan du få en inblick i vilken roll andligheten spelar för många av stadens invånare.

Minnesmärken spelar en viktig roll i att bevara en stads historia. Av de symboliska byggnaderna i Athlone är Temple Ciaran och Temple Finghin bland de de mest betydelsefulla.

Butikerna på Athlone Towncentre lockar alltid många besökare. Här kan du köpa både kläder och souvenirer.

Om du hoppas på att få in en dag på golfbanan är det bara att hämta upp några klubbor och börja jobba på din sving på Athlone Golf Club.

Hotell i Athlone

Resenärer måste vara snabba om de ska boka boende här. Athlone erbjuder endast några få olika boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Är du ute efter rekommenderade boenden? Glasson Country House Hotel & Golf Club och Arch House Apartments är förträffliga alternativ när det gäller att erbjuda bra service och underbara sängar.

Karta

Athlone - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Sheraton Athlone Hotel

Sheraton Athlone Hotel

  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell med spa ligger mitt i Athlone, tio minuters promenad från Athlone Towncentre, St. Peter and Paul's Church och Athlone Castle. Athlone Institute ...

  Sheraton Athlone Hotel934 kr

  24 sep. - 25 sep.

  Sheraton Athlone Hotel934 kr
  Hodson Bay Hotel

  Hodson Bay Hotel

  Roscommon Road, Athlone
   4.0 av 5.0
    
    

   Detta familjevänliga hotell vid sjön i Athlone ligger tio minuters promenad från Lough Ree och Athlone Golf Club. Athlone Leisure World och Luan Gallery ligger ...

   Hodson Bay Hotel730 kr

   1 okt. - 2 okt.

   Hodson Bay Hotel730 kr
   Athlone Springs Hotel

   Athlone Springs Hotel

    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Athlone ligger 4,5 km från Athlone Castle och 4,9 km från Athlone Towncentre. Glendeer Pet Farm och Athlone Golf Club ligger dessutom mindre än ...

    Athlone Springs Hotel675 kr

    27 sep. - 28 sep.

    Athlone Springs Hotel675 kr
    Shamrock Lodge Hotel

    Shamrock Lodge Hotel

     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Athlone ligger en kvarts promenad från Athlone Castle och Athlone Towncentre. Luan Gallery och Athlone Leisure World ligger också tio minuter ...

     Shamrock Lodge Hotel571 kr

     22 sep. - 23 sep.

     Shamrock Lodge Hotel571 kr
     The Prince of Wales Hotel

     The Prince of Wales Hotel

      4.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i centrala Athlone ligger mindre än 2 km från Luan Gallery och Athlone Towncentre. St. Peter and Paul's Church och Athlone Castle ligger också tio ...

      The Prince of Wales Hotel548 kr

      4 okt. - 5 okt.

      The Prince of Wales Hotel548 kr
      Creggan Court Hotel

      Creggan Court Hotel

       3.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell ligger i Athlone, 3,9 km från Luan Gallery.

       Radisson Blu Hotel, Athlone

       Radisson Blu Hotel, Athlone

        4.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell i centrala Athlone ligger nära St. Peter and Paul's Church och Athlone Towncentre. Athlone Castle och Athlone Golf Club ligger dessutom mindre än ...

        Radisson Blu Hotel, Athlone697 kr

        8 okt. - 9 okt.

        Radisson Blu Hotel, Athlone697 kr
        Glasson LakeHouse

        Glasson LakeHouse

         4.0 av 5.0
          
          

         Detta hotell med golfbana i Athlone ligger 0,4 km från Glasson Golf & Country Club och mindre än 15 km från Athlone Towncentre och Krazy Kids Fun Factory. Athlone ...

         Glasson LakeHouse1 401 kr

         28 sep. - 29 sep.

         Glasson LakeHouse1 401 kr
         Arch House Bed and Breakfast and Apartments

         Arch House Bed and Breakfast and Apartments

          4.0 av 5.0
           
           

          Detta bed and breakfast i Athlone ligger mindre än 2 km från Luan Gallery och Athlone Towncentre. St. Peter and Paul's Church och Athlone Castle ligger också ...

          Arch House Bed and Breakfast and Apartments519 kr

          22 sep. - 23 sep.

          Arch House Bed and Breakfast and Apartments519 kr
          Glen Abhainn

          Glen Abhainn

          Dublin Rd, Athlone, County Westmeath
           3.5 av 5.0
            
            

           Denna lägenhet i Athlone ligger 0,3 km från Athlone Institute of Technology och 2,6 km från Athlone Towncentre. Krazy Kids Fun Factory och Luan Gallery ligger ...

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma