Resor till Assuan

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Assuan med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Assuan

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Assuan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Assuan

Flyg och hotell i Assuan

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Assuan? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du skräddarsy en resa du kommer att minnas för alltid.

När du ordnar både flyg och boende genom oss får du mer pengar att spendera under vistelsen.

Vill du ha lunch och middag vid takpoolen? Inga problem alls. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över att söka bland, ligger världen för dina fötter.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vårt team arbetar hårt för att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du lyckas hitta ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Från de mest glamorösa städerna till de lugnaste byarna. Det finns upplevelser att utforska i världens alla hörn. Idag är dagen att packa väskan och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Assuan

Boka en spännande resa till Assuan, en stad som har en mängd överraskningar.

Att få nya vänner är en viktig del av att resa, och med 240 000 människor som bor här kommer du helt säkert att få många möjligheter.

Assuan ligger 690 km söder om landets huvudstad, Kairo, och 100 km söder om Edfu.

Vill du ha ett spännande äventyr ute i det gröna? Då är Aswandammen och Kitcheners ö perfekta platser att åka till.

Det kan vara både överväldigande och känslosamt att se hur diversifierade naturens skapelser är. Se dem alla på samma ställe på Nubiska museet.

Du kommer förmodligen lämna Den ofullbordade obelisken och Qubbet el-Hawa (De adligas gravar) med en djupare uppskattning av stadens förflutna.

Upplev både historia och spiritualitet genom ett besök vid Philaetemplet och Kom Ombo-templet. S:t Simeons kloster och Kalabshatemplet kommer även tilltala alla som letar efter lite tid för självreflektion.

Om du råkar passera Aga Khans mausoleum eller Monumentet vid Assuandammen under din resa till Assuan ska du se till att du stannar och reflekterar i en minut eller två. Du kan även undersöka dessa unika byggnaders ursprung.

Har du fortfarande mycket kvar i reskassan? Unna dig en fin present i butikerna på Basaren i Aswan.

Hotell i Assuan

Resenärer bör vara ute i god tid för att få tag i ett boende här. Assuan har nämligen bara ett fåtal boenden. Dem kan du hitta mer information om i vår reseguide.

Om du väljer ett av våra populära hotell, som Sofitel Legend Old Cataract Aswan och Basma Hotel Aswan, kommer du vakna varje morgon och känna dig uppfriskad.