Resor till Arrowtown

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Arrowtown med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Arrowtown

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Arrowtown
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Arrowtown

Flyg och hotell i Arrowtown

När du känner för att ta en välbehövlig paus och uppleva nya platser, kan en resa till Arrowtown vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Arrowtown.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Om du bokar med oss finns det absolut inga gränser för allt du kan uppleva. Med ett internationellt nätverk på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du vill ha.

Kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Vi kan hjälpa dig att förlora dig själv i allt från pulserande storstäder till avlägsna tropiska öar. Så leta fram passet och låt din inre kompass styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Arrowtown

Det är områden som Arrowtown som gör Queenstown så speciellt. Vill du ta reda på vad du kan få uppleva här? 10 000 människor lever i denna framstående metropol, och det är ganska självklart varför. Arrowtown hittar du 17 km nordöst om stadskärnan. Om du tar flyget till Queenstown Intl. är det bara att vänta in dina väskor, hitta en taxi och åka 12 km åt nordöst.

Med flera av stadens främsta sevärdheter alldeles i närheten är Arrowtown en dröm när det kommer till sightseeing. Med allt från Coronet Peak Ski Area till Amisfields vingård behöver stadens besökare aldrig bli uttråkade. Glöm inte att även ta med Amisfield och Chard Farm på din lista över saker att se. Under din vistelse kanske du ska överväga att besöka några andra områden för att uppleva allt vad Queenstown har att erbjuda. Lake Hayes och Speargrass Flat är två omtyckta delar av staden som ligger ganska nära.

Fairwaysen på Millbrook Resort golfbana och Arrowtown Golf Course kallar. Öva på din putt, spela några rundor med dina vänner och försök att minska på antalet slag.

Lakes District Museum och Arrowtown Chinese Settlement kommer säkert att imponera på alla besökare med intresse för historia. Gör lite efterforskningar innan resan så du helt kan uppskatta dessa spännande attraktioner.

Hotell i Arrowtown

Till och med vana resenärer måste vara ute i god tid för att få tag i ett boende här. Arrowtown erbjuder nämligen bara några få boenden. Dem kan du läsa mer om i vår reseguide.

När det finns alternativ som The Arrow Private Hotel och Queenstown Country Lodge att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen till ditt hotellrum på nolltid.