Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Arezzo

Ta en paus från vardagsrutinen och planera en resa till Arezzo.

Flyg och hotell i Arezzo

Drömmer du om Arezzo? Teamet på MrJet är mästare på allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Arezzo.

Nu kan du spara pengar genom att boka flyg och boende med oss.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över. Du kan välja bland dem med några få klick. Dags att sluta förhala och börja arrangera drömresan.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vårt mål är att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du hittar ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi hjälper dig att njuta av allt från fartfyllda metropoler till vindlande kustvägar. Så packa resväskan och lyssna på äventyraren inom dig. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Arezzo

Omkring 76 000 människor bor i den här staden.

För att komma till Arezzo från Rom, landets huvudstad, måste du resa 180 km åt norr. En annan bra referenspunkt är Capolona, som ligger 12 km åt nordväst.

Lämna mobilen på boendet och glöm aviseringarna från Instagram, Twitter och Facebook ett tag. Spendera en liten stund ute i en oslagbar natur istället. Bosco di Sargiano är en perfekt plats att börja på.

Ta en guidad rundtur eller strosa runt i din egen takt. På Casa Vasari-museet kan du utforska massor av intressanta utställningar. Passa även på att kolla programmet på Museum Leonardo e L'Aretino och Museo dei Mezzi di Comunicazione, två museum som vi också kan rekommendera.

Vår stora, blåa planet är hemvist för fantastiskt många arter. Kom och se några av Jordens mer exotiska livsformer när du besöker Museo Archeologico Nazionale Gaio Cilnio Mecenate e Anfiteatro Romano.

När det gäller gallerier har de som älskar konst flera olika att välja mellan. Museo del Duomo är bara ett av många alternativ. Sedan är det dags för de fantastiska utställningar som Museo Statale d'Arte Medievale e Moderna och Galleria Comunale Di Arte Contemporanea ståtar med.

Att få ökad förståelse för det förflutna är det bästa sättet att förstå sig på nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna region till vad den är idag genom att besöka Casa Museo Ivan Bruschi.

Vasaris hus och Petrarcas hus kan erbjuda en otrolig inblick i historiska Arezzo. Seriösa historiefanatiker besöker båda.

Planera ett besök till Fortezza Medicea, en fästning som förr i tiden utgjorde en viktig del av regionens försvar, och föreställ dig attackerna som dess tjocka murar för hundratals år sedan motstod.

Lär dig allt om de framstående personer som såg Vasari Loggia och Palazzo della Fraternita dei Laici som sina hem. Ta reda på mer om rundturer av dessa ståtliga boningar om du vill få uppleva insidan på nära håll.

Oavsett vilken tro du har kan San Francescos basilika och Arezzos katedral få dig att upptäcka din spirituella sida. Om du vill utforska ännu mer kan du fortsätta din andliga sightseeing till San Domenico-kyrkan och Santa Maria della Pieve-kyrkan.

Oavsett hur stressigt ditt sightseeing-schema är, ska du alltid försöka avsätta lite tid för att bekanta dig med ett av stadens vackra torg. Ta en välbehövd paus och upplev den härliga stämningen på Piazza Grande.

Arezzos mässhall är en populär plats som ofta rekommenderas av lokalbefolkningen. Undersök vilka shower som visas när du är här.

När du ändå är på sightseeing-humör, varför inte passa på att uppleva några av platserna som inte finns med på de flesta besökares lista? Du kommer sannolikt inte att stöta på många resenärer på Arezzo Equestrian Centre. Du kan också överväga en tur till Arezzos bibliotek.

Hotell i Arezzo

Glöm inte att boka ett boende så fort som möjligt. Vi på MrJet kan hjälpa dig. Hitta det perfekta boendet i vår reseguide. Här finns över 42 boenden samlade.

Vare sig du är ute efter ett något enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här staden gott om alternativ. På Villa Cilnia (Località Montoncello, 27) och Relais Santa Margherita (Loc. Santa Margherita 1 - Castelluccio) får du utmärkt service för inte allt för mycket pengar. Om du däremot är en sådan person som vill unna dig lite på semestern kommer Graziella Patio Hotel eller Badia di Pomaio passa dig bättre.

Karta

Arezzo - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

AC Hotel Arezzo by Marriott

AC Hotel Arezzo by Marriott

Via Einstein, 4, Arezzo, AR
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell ligger mitt i Arezzo, mindre än 5 km från Santi Donato e Pietros katedral, San Francescos basilika och Piazza Grande. Gaio Cilnio Mecenates arkeologiska ...

  AC Hotel Arezzo by Marriott750 kr

  2 juni - 3 juni

  AC Hotel Arezzo by Marriott750 kr
  La Corte del Re

  La Corte del Re

  Via Borgunto 5, Arezzo, AR
    
    

   Denna familjevänliga lägenhet i centrala Arezzo ligger nära Piazza Grande, Palazzo della Fraternita dei Laici och Casa Museo Ivan Bruschi. Galleria Comunale ...

   La Corte del Re738 kr

   12 juni - 13 juni

   La Corte del Re738 kr
   Bibiarezzo

   Bibiarezzo

   Via Fontanella, 9, Arezzo, AR
     
     

    Detta bed and breakfast i Quartiere di Porta Crucifera ligger fem minuters promenad från Sant'Agostino-kyrkan och Piazza Grande. Vasari Loggia och Palazzo della ...

    Bibiarezzo622 kr

    31 maj - 1 juni

    Bibiarezzo622 kr
    Casa Spinello

    Casa Spinello

      
      

     Denna lägenhet i Arezzo ligger nära Gaio Cilnio Mecenates arkeologiska nationalmuseum och Piazza Guido Monaco. Teatro Petrarca och San Francescos basilika ligger ...

     Residence Peloni

     Residence Peloni

     Via Polidori 50, Arezzo
      2.0 av 5.0
       
       

      Detta boende i Quartiere di Porta Crucifera ligger en kvarts promenad från Piazza Grande, Vasari Loggia och Palazzo della Fraternita dei Laici. Arezzos bibliotek ...

      Galileo Palace Hotel

      Galileo Palace Hotel

      Loc Rigutino Est 183, Arezzo, AR
        
        

       Detta boende ståtar med ett läge i en förort och ligger mindre än en mil från Torre del Cassero, Museo Archeologico och Vasari Loggia. Galleria Comunale d'Arte ...

       Hotel Planet

       Hotel Planet

       Strada Statale 71, Loc Rigutino Est 161/162, Arezzo, AR
        4.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell ståtar med ett läge i en provinspark och ligger mindre än en mil från Torre del Cassero, Museo Archeologico och Vasari Loggia. Galleria Comunale ...

        Villa Luciano

        Villa Luciano

        Campriano di Sotto 30, Arezzo
          
          

         Denna villa ståtar med ett läge på landet och ligger mindre än 15 km från Centro Chirurgico Toscano, Casa Vasari-museet och Vasaris hus. San Domenico-kyrkan ...

         Stunning Private Villa for 4 Guests With Wifi, Private Pool, TV, Veranda, Pets Allowed and Parking

         Stunning Private Villa for 4 Guests With Wifi, Private Pool, TV, Veranda, Pets Allowed and Parking

         Loc. Salceta, 24, Palazzo del Pero, Arezzo, AR
           
           

          Denna villa ståtar med ett läge nära flygplatsen och ligger mindre än 15 km från Sandro Pertinis park, Gaio Cilnio Mecenates arkeologiska nationalmuseum och ...

          Fontelunga Hotel & Villas

          Fontelunga Hotel & Villas

          Via Cunicchio No 5, Foiano Della Chiana, Arezzo
            
            

           Townhouse med golfbana i Arezzo ligger nära San Francescos basilika och Santi Donato e Pietros katedral. Piazza Grande och Vasaris hus ligger dessutom tio minuter ...

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma