Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Resa till Arezzo

Ta en paus från vardagsrutinen och planera en resa till Arezzo.

Flyg och hotell i Arezzo

Drömmer du om Arezzo? Teamet på MrJet är mästare på allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Arezzo.

Nu kan du spara pengar genom att boka flyg och boende med oss.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över. Du kan välja bland dem med några få klick. Dags att sluta förhala och börja arrangera drömresan.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vårt mål är att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du hittar ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi hjälper dig att njuta av allt från fartfyllda metropoler till vindlande kustvägar. Så packa resväskan och lyssna på äventyraren inom dig. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Arezzo

Omkring 76 000 människor bor i den här staden.

För att komma till Arezzo från Rom, landets huvudstad, måste du resa 180 km åt norr. En annan bra referenspunkt är Capolona, som ligger 12 km åt nordväst.

Lämna mobilen på boendet och glöm aviseringarna från Instagram, Twitter och Facebook ett tag. Spendera en liten stund ute i en oslagbar natur istället. Bosco di Sargiano är en perfekt plats att börja på.

Ta en guidad rundtur eller strosa runt i din egen takt. På Casa Vasari-museet kan du utforska massor av intressanta utställningar. Passa även på att kolla programmet på Museum Leonardo e L'Aretino och Museo dei Mezzi di Comunicazione, två museum som vi också kan rekommendera.

Vår stora, blåa planet är hemvist för fantastiskt många arter. Kom och se några av Jordens mer exotiska livsformer när du besöker Museo Archeologico Nazionale Gaio Cilnio Mecenate e Anfiteatro Romano.

När det gäller gallerier har de som älskar konst flera olika att välja mellan. Museo del Duomo är bara ett av många alternativ. Sedan är det dags för de fantastiska utställningar som Museo Statale d'Arte Medievale e Moderna och Galleria Comunale Di Arte Contemporanea ståtar med.

Att få ökad förståelse för det förflutna är det bästa sättet att förstå sig på nutiden. Du kan få en inblick i hur händelser och människor format denna region till vad den är idag genom att besöka Casa Museo Ivan Bruschi.

Vasaris hus och Petrarcas hus kan erbjuda en otrolig inblick i historiska Arezzo. Seriösa historiefanatiker besöker båda.

Planera ett besök till Fortezza Medicea, en fästning som förr i tiden utgjorde en viktig del av regionens försvar, och föreställ dig attackerna som dess tjocka murar för hundratals år sedan motstod.

Lär dig allt om de framstående personer som såg Vasari Loggia och Palazzo della Fraternita dei Laici som sina hem. Ta reda på mer om rundturer av dessa ståtliga boningar om du vill få uppleva insidan på nära håll.

Oavsett vilken tro du har kan San Francescos basilika och Arezzos katedral få dig att upptäcka din spirituella sida. Om du vill utforska ännu mer kan du fortsätta din andliga sightseeing till San Domenico-kyrkan och Santa Maria della Pieve-kyrkan.

Oavsett hur stressigt ditt sightseeing-schema är, ska du alltid försöka avsätta lite tid för att bekanta dig med ett av stadens vackra torg. Ta en välbehövd paus och upplev den härliga stämningen på Piazza Grande.

Arezzos mässhall är en populär plats som ofta rekommenderas av lokalbefolkningen. Undersök vilka shower som visas när du är här.

När du ändå är på sightseeing-humör, varför inte passa på att uppleva några av platserna som inte finns med på de flesta besökares lista? Du kommer sannolikt inte att stöta på många resenärer på Arezzo Equestrian Centre. Du kan också överväga en tur till Arezzos bibliotek.

Hotell i Arezzo

Glöm inte att boka ett boende så fort som möjligt. Vi på MrJet kan hjälpa dig. Hitta det perfekta boendet i vår reseguide. Här finns över 42 boenden samlade.

Vare sig du är ute efter ett något enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här staden gott om alternativ. På Villa Cilnia (Località Montoncello, 27) och Relais Santa Margherita (Loc. Santa Margherita 1 - Castelluccio) får du utmärkt service för inte allt för mycket pengar. Om du däremot är en sådan person som vill unna dig lite på semestern kommer Graziella Patio Hotel eller Badia di Pomaio passa dig bättre.

Karta

Arezzo - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Minerva

Hotel Minerva

Via Fiorentina, 4, Arezzo, AR
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i affärskvarteren ligger en kvarts promenad från Arezzos mässhall och Museo Statale d'Arte Medievale e Moderna. Vasaris hus och Arezzos katedral ...

  Hotel Minerva749 kr

  5 jan. - 6 jan.

  Hotel Minerva749 kr
  Hotel Continentale

  Hotel Continentale

  Piazza Guido Monaco, 7, Arezzo, AR
   4.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i ett historiskt område ligger fem minuters promenad från Piazza Guido Monaco och San Francescos basilika. Museo Statale d'Arte Medievale e Moderna ...

   Hotel Continentale1 010 kr

   12 dec. - 13 dec.

   Hotel Continentale1 010 kr
   AC Hotel Arezzo by Marriott

   AC Hotel Arezzo by Marriott

   Via Einstein, 4, Arezzo, AR
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell ligger mitt i Arezzo, mindre än 5 km från Arezzos katedral, San Francescos basilika och Piazza Grande. Museo Archeologico Nazionale Gaio Cilnio ...

    AC Hotel Arezzo by Marriott750 kr

    27 dec. - 28 dec.

    AC Hotel Arezzo by Marriott750 kr
    Hotel L'Aretino

    Hotel L'Aretino

    Via Madonna del Prato 83, Arezzo, AR
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i centrala Arezzo ligger tio minuters promenad från San Francescos basilika och Piazza Grande. Arezzo Equestrian Centre ligger 8,1 km härifrån. ...

     Hotel L'Aretino843 kr

     7 jan. - 8 jan.

     Hotel L'Aretino843 kr
     Etrusco Arezzo Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

     Etrusco Arezzo Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western

     Via Fleming 39, Arezzo, AR
      4.0 av 5.0
       
       

      Detta familjevänliga hotell i affärskvarteren i Arezzo ligger mindre än 3 km från Arezzos mässhall, Museo Statale d'Arte Medievale e Moderna och Vasaris hus. ...

      Etrusco Arezzo Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western717 kr

      26 dec. - 27 dec.

      Etrusco Arezzo Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western717 kr
      A Point Arezzo Park Hotel

      A Point Arezzo Park Hotel

      Loc. Battifolle, 36/T, A1 exit Arezzo, Arezzo, AR
       4.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell ståtar med ett läge på landet och ligger mindre än en mil från Arezzo Equestrian Centre, Arezzos mässhall och Ospedale San Donato. Museo Statale ...

       A Point Arezzo Park Hotel748 kr

       24 dec. - 25 dec.

       A Point Arezzo Park Hotel748 kr
       B&B 52cento

       B&B 52cento

       Piazza Guido Monaco 9, Arezzo, AR
         
         

        Townhouse i centrala Arezzo ligger fem minuters promenad från Piazza Guido Monaco och San Francescos basilika. Arezzos katedral och Museo Statale d'Arte Medievale ...

        B&B 52cento1 006 kr

        11 jan. - 12 jan.

        B&B 52cento1 006 kr
        Galileo Palace Hotel

        Galileo Palace Hotel

        Loc Rigutino Est 183, Arezzo, AR
          
          

         Detta boende ståtar med ett läge i en förort och ligger mindre än en mil från Torre del Cassero, Museo Archeologico och Vasari Loggia. Galleria Comunale d'Arte ...

         Galileo Palace Hotel632 kr

         12 dec. - 13 dec.

         Galileo Palace Hotel632 kr
         I PORTICI BOUTIQUE HOTEL

         I PORTICI BOUTIQUE HOTEL

         Via Roma 18, Arezzo, AR
          4.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i centrala Arezzo ligger nära Museo Archeologico Nazionale Gaio Cilnio Mecenate e Anfiteatro Romano och San Francescos basilika. Santa Maria della ...

          I PORTICI BOUTIQUE HOTEL728 kr

          12 dec. - 13 dec.

          I PORTICI BOUTIQUE HOTEL728 kr
          Hotel Il Gentiluomo

          Hotel Il Gentiluomo

          Via Raccordo Autostradale (Beyfin), Loc. Battifolle, Arezzo, AR
           4.0 av 5.0
            
            

           Detta hotell med spa i Arezzo ligger 4,7 km från Arezzo Equestrian Centre och mindre än en mil från Museo Statale d'Arte Medievale e Moderna och Arezzos katedral. ...

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma