Resor till Andermatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Andermatt med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Andermatt

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Andermatt
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Andermatt

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Andermatt? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du skräddarsy en semester du alltid har drömt om.

Om du bokar en paketresa till Andermatt, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara en rejäl slant.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Du hittar dem med bara ett par klick. Så sluta tveka och börja planera drömresan.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du hittar ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Från de mest glamorösa städerna till de mest avlägsna gömställena. Det finns upplevelser att upptäcka över hela vår planet. Tiden är inne att packa väskorna och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Andermatt

Besök alla sevärdheter och var öppen för nya upplevelser på en resa till Andermatt, en stad som besökare ofta återvänder till.

Att få nya vänner är en av de bästa delarna med att resa, och med 1 000 människor som bor här kommer du säkert att få många möjligheter.

Andermatt ligger inte så långt från Hospental, som ligger 4 km åt sydväst. Bern, huvudstaden i landet, ligger 95 km åt väster.

Att vara utomhus kan ha en uppvilande effekt. Schöllenenklyftan är en otroligt vacker plats som är perfekt för en välförtjänt rast.

Lär dig om stadens historia under ett besök på Andermatts museum. Museets utställningar, föremål och bilder berättar om de människor och händelser som format denna region till vad den är idag.

Du får inte missa Djävulsbron när du besöker Andermatt. Bron har stått här under en lång tid och ger området en koppling till det förflutna.

Tillbringa en dag på de gröna banorna på Andermatts golfbana och njut samtidigt som du släpper stressen och bättrar på flåset.

Även om du har bockat av de mest berömda sevärdheterna här, så finns det alltid mer att göra. Vad sägs om att lägga till en utflykt till Gemsstock-linbanan?

Hotell i Andermatt

I Andermatt ska du boka boende i god tid eftersom det bara finns ett fåtal olika boenden här. Ta hjälp av vår reseguide för att se vad som finns.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar en vistelse på något av de populära hotellen The Chedi Andermatt och Badus.