Det kan finnas reserestriktioner för Italien med anledning av covid-19.

Resor till Alpe di Siusi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Alpe di Siusi med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Alpe di Siusi:

Hotel Berlino
Elizabeth Lifestyle Hotel
Hotel Romana Residence
Maison Milano | UNA Esperienze
Studio Inn De Angeli

Semesterpaket i Alpe di Siusi på fem nätter

Hotel Berlino
Elizabeth Lifestyle Hotel
Hotel Romana Residence
Maison Milano | UNA Esperienze
Studio Inn De Angeli

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Alpe di Siusi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Alpe di Siusi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Alpe di Siusi

Varje resenär är unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den bästa semestern med flyg och hotell till Alpe di Siusi för dig och din familj idag.

Vem gillar inte bra rabatt? När du bokar paketresor med både flyg och hotell genom oss har du möjlighet att spara en rejäl slant.

Om du planerar din resa med oss finns det ingen gräns för allt du kan se och göra. Med en global databas på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 boenden världen över kan du få allt du föreställt dig.

Och glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Låt oss hjälpa dig att släcka din törst efter äventyr! Vare sig du hoppas på att upptäcka det spännande undervattenslivet eller varva ner på en avlägsen ö, så ordnar vi det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Alpe di Siusi

Besök alla sevärdheter och var öppen för nya upplevelser på din resa till Alpe di Siusi, en stad som alltid lockar nya besökare.

Landets huvudstad, Rom, ligger 520 km söder om Alpe di Siusi. Fie allo Sciliar ligger 3 km åt väster.

Det är alltid smart att be personer på plats om tips. Oavsett vad du söker efter, finns den hjälpsamma personalen vid Sciliar-Catinaccio besökscenter alltid nära till hands för att svara på dina frågor.

Släpp kreativiteten fri på Sydtyrolens planetarium, där du inte kan undgå att bli inspirerad av det bästa på det tekniska området.

Gör din semesterresa ännu mer minnesvärd genom ett besök vid Santa Maria Assunta kyrka och Castelrotto kyrka.

Se till att boka en extra väska för golfklubborna. Det finns inget bättre än en lättsam dag på gröna Golfclub St.Vigil Seis.

Det är ofta de mer okända attraktionerna på en destination som döljer flest överraskningar. Med det i åtanke kanske du ska planera att ta en tur till Bullaccia Gondola, Seis-Seiser Alm Gondola och St. Ulrich-Seiser Alm Gondola.

Hotell i Alpe di Siusi

I vår reseguide kan du lätt hitta massor av rekommenderade boenden på en och samma plats. Med fler än 25 stycken att välja bland i Alpe di Siusi hittar du säkert ett som passar just dig.

I Alpe di Siusi finns hotell för både backpackers och de som reser i lyx. Om du vill spara pengar kan du besöka Chalet Alpina eller Apartment Hotel Elvis. Annars kan du låta den professionella personalen på Seiser Alm Urthaler eller Romantik Hotel Turm behandla dig som en kung eller drottning. Du är ju ändå på semester!