Resor till Algona

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Algona med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Algona

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Algona
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Algona

Oavsett om din dröm är att åka till Algona för en snabb visit eller för en längre vistelse kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Algona, så att vistelsen blir som du alltid har drömt om.

Om du bokar både flyg och hotell med oss har du ännu mer pengar att spendera under vistelsen.

Med en databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över är alternativen oändliga oavsett var du är på väg.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan snubblar över ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden. Låter det bra?

Har du inte väntat länge nog på att bejaka reseälskaren inom dig? Från livliga storstäder till dramatiska äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Algona

Din resa till Algona väntar på dig med sin egna, speciella charm.

Algona ligger cirka 1 500 km väster om Washington, landets huvudstad.

Passa på att ta en tur till Camp Algona POW Museum om du vill ta reda på mer om områdets kulturliv och traktens traditioner.

Har du tid till övers? Då ska du plocka fram kartan och ta en trevlig promenad till Ambrose A Call State Park. Se till att du inte glömmer kameran på hotellrummet.

Besök området runt omkring Algona genom en utflykt till West Bend och Emmetsburg. West Bend hittar du 20 km åt sydväst, och Emmetsburg hittar du 35 km åt väster.

De välbesökta sevärdheterna Arnolds Park, Emerald Hills Golf Course och Higgins Museum ligger i närheten av Okoboji, bara 80 km bort. Boka in en heldag här så hinner du kanske se Brooks Golf Club och Ranch Okoboji också.

Aktiviteter som terrängcykling och vandringar gör det roligt att ta sig ut och upptäcka regionen.

Det kan vara jobbigt att hela tiden hålla koll på en fullspäckad resplan. Varför inte unna dig en eftermiddag med cykelturer eller fiske från land?

Vill du prova på aktiviteter som inte är på torra land? Västra Iowa är en perfekt region för dig som känner för att prova på bad eller tubing.

Ta en trevlig liten promenad och andas in den friska luften när du besöker lokalområdets bondgårdar.

Glöm inte att ringa in 4 juli i din kalender. För lokalbefolkningen betyder det bara en sak – USA:s självständighetsdag. Det är en signifikant dag med firande och en fantastisk tid att åka till landet på.

Fort Dodge Regional är den närmast belägna flygplatsen, bara 60 km söder om centrum av Algona. Planera en väg, packa din väska och sätt på larmet – och försäkra dig om att du inte trycker på snoozeknappen för många gånger!

Hotell i Algona

Ska du äntligen åka till Algona? Här finns det bara 4 boenden tillgängliga, så se till att du bokar tidigt. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

AmericInn Algona och Brookstone Lodge & Suites är väl värda ett besök. Om du gillar vad du ser gäller det att boka på studs. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och välkomnande personal.