Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Resa till Alger

Funderar du på att resa till Alger? Starta din upptäcktsresa i den här trevliga staden med dessa idéer på vad du kan se och göra.

Flyg och hotell i Alger

Alger kallar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Alger.

Genom att boka flyg och hotellrum tillsammans sparar du en rejäl slant.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen, har det aldrig varit lättare att komma bort.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att åka! Från ökensand till höga berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Alger

Ofta är det människorna som bor i en stad som gör den unik. I den här delen av Algeriet bor det cirka 2 000 000 personer.

Planerar du att ha roligt tillsammans med barnen på er semester i Alger? På Aquafortland och Ben Aknoun nöjespark kommer hela familjen garanterat att roa sig.

Vill du besöka den mest spännande platsen i staden? Då ska du planera en utflykt till Ben Aknoun zoo, där du kan beundra många arter i det spännande djurriket.

Oavsett om du letar efter en plats att ha picknick på eller bara en gräsbit att koppla av på, bör du ringa in Jardin Botanique du Hamma på din karta.

Gå runt bland de unika föremålen på Armé museum. Här finns det mycket att lära sig om i en rofylld miljö.

Vår stora, blåa planet är hemvist för fantastiskt många växter och djur. Lär känna några av Jordens mer underliga personligheter genom ett besök på Bardo-museet.

De två- och tredimensionella konstverken i utställningarna som Antikvitetsmuseum och Konstmuseum erbjuder kommer förmodligen att få dig att känna dig nöjd med besöket.

Att spendera en eftermiddag vid Regeringspalats och Bastion 23 är ett utmärkt sätt att lära sig mer om dåtidens Alger.

Vare sig du är religiös eller inte kommer platser för tillbedjan, såsom Nya moskén och Ketchaoua-moskén, vara några av de mest harmoniska sevärdheterna du kommer få uppleva under din resa. Algiers stora moské och Cathédrale de Notre Dame d'Afrique är också betydelsefulla delar av den kulturella identiteten i staden.

Place des Martyrs är en riktigt bra plats för att iaktta den myllrande omgivningen och få en bättre förståelse för den livfulla staden. Om du vill träffa nya människor ska du passa på att utbyta ett par ord med en av lokalborna. Man vet aldrig, du kanske även kan få några tips om vad du borde se under din resa.

De flesta som reser till Alger placerar ARDIS Centre Commercial högst på listan över platser att utforska. Se därför till att planera in en liten visit så att du inte går miste om en fantastisk upplevelse.

Att besöka minnesmärken är ett utmärkt sätt att lära sig allt om de människor och händelser som har bidragit till att forma en stad. Martyrernas monument och Emir Abdelkader-platsen är bland de viktigaste i Alger.

Även om du kanske har utforskat de mest berömda sevärdheterna här, så finns det mycket kvar att göra. Varför inte inkludera ett besök till Algeriets nationalbibliotek?

Hotell i Alger

I den här huvudstaden hittar du massor av roliga sevärdheter. Se dock till att du bokar boende tidigt. I vår reseguide hittar du inte mindre än 34 av de bästa här.

Hoppas du på en lugn och skön semester? Känn hur du vaggas till sömns när du kryper ned i sängen på Sofitel Algiers Hamma Garden och Hotel El-Djazair.

Karta

Alger - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hyatt Regency Algiers Airport

Hyatt Regency Algiers Airport

Houari Boumediene International Airport, Alger
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell ligger nära flygplatsen, endast 2,8 km från Centre Commercial Bab Ezzouar och mindre än två mil från Hippodromen i Caroubier och Jardin Botanique ...

  Hyatt Regency Algiers Airport1 515 kr

  5 mars - 6 mars

  Hyatt Regency Algiers Airport1 515 kr
  Sofitel Algiers Hamma Garden

  Sofitel Algiers Hamma Garden

  172, rue Hassiba Benbouali, Alger
   5.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i lyxstil i Alger ligger mindre än 2 km från Jardin Botanique du Hamma och Konstmuseum. Armé museum och Martyrernas monument ligger också 3 km ...

   Sofitel Algiers Hamma Garden1 539 kr

   5 mars - 6 mars

   Sofitel Algiers Hamma Garden1 539 kr
   Tulip Inn Naya

   Tulip Inn Naya

   Route de Dar El Beida, Alger, Algiers Province
    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotelli Alger ligger 0,6 km från Centre Commercial Bab Ezzouar och mindre än 15 km från ARDIS Centre Commercial och Jardin Botanique du Hamma. Mindre än ...

    Tulip Inn Naya1 202 kr

    29 feb. - 1 mars

    Tulip Inn Naya1 202 kr
    ibis Alger Aéroport

    ibis Alger Aéroport

    Route De L Universite, Bab Ezzouar, Alger
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell nära flygplatsen ligger 0,4 km från Centre Commercial Bab Ezzouar och mindre än en mil från Palais des Expositions och Direction Régionale du Commerce ...

     ibis Alger Aéroport827 kr

     7 mars - 8 mars

     ibis Alger Aéroport827 kr
     Sheraton Club des Pins Resort

     Sheraton Club des Pins Resort

     Boite Postal 62 Club des Pins, Staoueli, Alger
      5.0 av 5.0
       
       

      Denna resort ligger vid stranden i Alger, mindre än 15 km från Algiers universitet, Ben Aknoun zoo och Stade 5 Juillet 1962 (stadion). Ben Aknoun nöjespark och ...

      Sheraton Club des Pins Resort1 455 kr

      20 feb. - 21 feb.

      Sheraton Club des Pins Resort1 455 kr
      Mercure Alger Aeroport

      Mercure Alger Aeroport

      Route de l'université BP 12, Cité 5 juillet Bab Ezzouar, Alger
       4.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell nära flygplatsen ligger 0,6 km från Centre Commercial Bab Ezzouar och mindre än en mil från Palais des Expositions och ARDIS Centre Commercial . ...

       Mercure Alger Aeroport1 243 kr

       7 mars - 8 mars

       Mercure Alger Aeroport1 243 kr
       City Hotel Alger

       City Hotel Alger

       72 Rue Hassiba Ben Bouali, Alger
        3.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell vid stranden i centrala Alger ligger mindre än 2 km från Bardo-museet, Stora postkontoret och Antikvitetsmuseum. Regeringspalats och Konstmuseum ...

        City Hotel Alger840 kr

        20 feb. - 21 feb.

        City Hotel Alger840 kr
        Goldenroom Elbiar

        Goldenroom Elbiar

        39 RUE MOHAMED KHOUDI EL BIAR, Alger
         3.0 av 5.0
          
          

         Detta pensionat i Alger ligger 2,8 km från Bardo-museet och 4 km från Ben Aknoun zoo. Jardin Botanique du Hamma ligger 7,9 km härifrån.

         Goldenroom Elbiar261 kr

         20 feb. - 21 feb.

         Goldenroom Elbiar261 kr
         Holiday Inn Algiers - Cheraga Tower

         Holiday Inn Algiers - Cheraga Tower

         02, Route d’Ouled Fayet, Cheraga, Alger, Algiers
          4.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i en nationalpark ligger 4 km från Algiers universitet och mindre än en mil från Ben Aknoun zoo och Stade 5 Juillet 1962 (stadion). Ben Aknoun nöjespark ...

          Holiday Inn Algiers - Cheraga Tower1 029 kr

          22 feb. - 23 feb.

          Holiday Inn Algiers - Cheraga Tower1 029 kr
          Hotel El Aurassi

          Hotel El Aurassi

          2 Boulevard Frantz Fanon- Les Tagarins, Alger
           5.0 av 5.0
            
            

           Detta hotell i lyxstil i centrala Alger ligger en kvarts promenad från Algeriets nationalbibliotek, Emir Abdelkader-platsen och Regeringspalats. Stora postkontoret ...

           Hotel El Aurassi1 928 kr

           20 feb. - 21 feb.

           Hotel El Aurassi1 928 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma