Resor till Alger

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Alger med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Alger

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Alger
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Alger

Alger kallar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Alger.

Genom att boka flyg och hotellrum tillsammans sparar du en rejäl slant.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden runtom i världen, har det aldrig varit lättare att komma bort.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Packa dina väskor. Det är dags att åka! Från ökensand till höga berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Alger

Funderar du på att resa till Alger? Starta din upptäcktsresa i den här trevliga staden med dessa idéer på vad du kan se och göra.

Ofta är det människorna som bor i en stad som gör den unik. I den här delen av Algeriet bor det cirka 2 000 000 personer.

Planerar du att ha roligt tillsammans med barnen på er semester i Alger? På Aquafortland och Ben Aknoun nöjespark kommer hela familjen garanterat att roa sig.

Vill du besöka den mest spännande platsen i staden? Då ska du planera en utflykt till Ben Aknoun zoo, där du kan beundra många arter i det spännande djurriket.

Oavsett om du letar efter en plats att ha picknick på eller bara en gräsbit att koppla av på, bör du ringa in Jardin Botanique du Hamma på din karta.

Gå runt bland de unika föremålen på Armé museum. Här finns det mycket att lära sig om i en rofylld miljö.

Vår stora, blåa planet är hemvist för fantastiskt många växter och djur. Lär känna några av Jordens mer underliga personligheter genom ett besök på Bardo-museet.

De två- och tredimensionella konstverken i utställningarna som Antikvitetsmuseum och Konstmuseum erbjuder kommer förmodligen att få dig att känna dig nöjd med besöket.

Att spendera en eftermiddag vid Regeringspalats och Bastion 23 är ett utmärkt sätt att lära sig mer om dåtidens Alger.

Vare sig du är religiös eller inte kommer platser för tillbedjan, såsom Nya moskén och Ketchaoua-moskén, vara några av de mest harmoniska sevärdheterna du kommer få uppleva under din resa. Algiers stora moské och Cathédrale de Notre Dame d'Afrique är också betydelsefulla delar av den kulturella identiteten i staden.

Place des Martyrs är en riktigt bra plats för att iaktta den myllrande omgivningen och få en bättre förståelse för den livfulla staden. Om du vill träffa nya människor ska du passa på att utbyta ett par ord med en av lokalborna. Man vet aldrig, du kanske även kan få några tips om vad du borde se under din resa.

De flesta som reser till Alger placerar ARDIS Centre Commercial högst på listan över platser att utforska. Se därför till att planera in en liten visit så att du inte går miste om en fantastisk upplevelse.

Att besöka minnesmärken är ett utmärkt sätt att lära sig allt om de människor och händelser som har bidragit till att forma en stad. Martyrernas monument och Emir Abdelkader-platsen är bland de viktigaste i Alger.

Även om du kanske har utforskat de mest berömda sevärdheterna här, så finns det mycket kvar att göra. Varför inte inkludera ett besök till Algeriets nationalbibliotek?

Hotell i Alger

I den här huvudstaden hittar du massor av roliga sevärdheter. Se dock till att du bokar boende tidigt. I vår reseguide hittar du inte mindre än 34 av de bästa här.

Hoppas du på en lugn och skön semester? Känn hur du vaggas till sömns när du kryper ned i sängen på Sofitel Algiers Hamma Garden och Hotel El-Djazair.