Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Alfafar

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Alfafar med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Alfafar

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Alfafar
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Alfafar

Flyg och hotell i Alfafar

Att resa är att utforska spännande platser. När du är redo att ta del av de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till Alfafar, kan MrJet se till att du får den bästa dealen på det du behöver för en underbar upplevelse.

Med oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flyg och boende samtidigt.

Fly vardagen med med ett enda musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 internationella hotell har du alltid nära till nya och underbara äventyr.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du hittar ett bättre erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa resväskan. Nya äventyr väntar där du minst anar det och vi vill hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Alfafar

Det är i områden som Alfafar som du verkligen kan få uppleva tjusningen med staden. Nu är det dags att ge sig ut på nya äventyr i Valencia. Stadens omgivningar får du dela med uppemot 800 000 lokalbor. Skulle du vilja veta hur man tar sig till Alfafar? På Valencia går du av planet, hoppar in i en taxi och beger dig 14 km åt sydöst. Om du anländer från centrala Valencia behöver du istället åka 8 km åt söder.

Alfafar är ett paradis för turister. En stor del av stadens mest populära turistattraktioner går att hitta i närheten av detta intressanta område, inklusive Ciutat de les Arts i les Ciències (Konst- och vetenskapsstaden) och Central Market. Du borde även passa på att besöka Lonja de la Seda och Serranos Towers. Under din vistelse här kanske du även ska besöka några andra områden i staden för att se mer av vad Valencia har att erbjuda. Massanassa och Pinedo är två populära delar av staden som ligger i närheten.

Börjar du tröttna på Alfafar? Gå då ut och upplev Feria Valencia och Plaza Ayuntamiento, två fantastiska turistmål i stadskärnan. Stanna även till vid Valencia konferenscenter och Drottning Sofias konstpalats. för att få en ännu bättre känsla för området.

Att hitta barnvänliga attraktioner är viktigast när man planerar en familjesemester. Håll ögonen öppna efter Oceanogràfic och Hemisfèric.

Det finns nästan ingenting som att stanna för lite shopping. Ta med börsen och åk till Parque Alfafars shoppingcentrum, Aqua shoppingcenter och Mercat de Russafa.

Hotell i Alfafar

Har du lust att hitta ditt boende i Alfafar? Kanske vi på MrJet kan hjälpa dg? Hos oss hittar du nämligen massor av utmärkta boenden i vår reseguide.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen Miramar eller AC Hotel Colón Valencia by Marriott vara det du är ute efter. Du kanske hellre vill unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bokar in dig på City of the Arts Apartments eller Hotel Las Arenas Balneario Resort kan du förvänta dig att bli ordentligt bortskämd.