Det kan finnas reserestriktioner för Georgia med anledning av covid-19.

Resor till Albany

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Albany med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Albany

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Albany
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Albany

0

Flyg och hotell i Albany

Albany kallar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna de bästa priserna på flyg och hotell till Albany.

Du får grymma rabatter när du väljer att ordna både biljetter och rum genom oss.

Sök igenom vårt breda utbud av över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen. Vart du än väljer att åka kan du resa med stil och lämna stressen bakom dig.

Behöver du fortfarande uppmuntran för att ta steget? Vårt mål är att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du snubblar över ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vi ser till att du kan upptäcka allt från färgstarka storstäder till charmiga bergsbyar. Så packa resväskan och lyssna på äventyraren inom dig. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Albany

Boka en resa till Albany, en stad full av unika sevärdheter som bara väntar på att bli upptäckta.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Omkring 77 000 människor bor i den här delen av Sydvästra Georgia.

Destinationen ligger 240 km från huvudstaden i Georgia, Atlanta, och 18 km från Leesburg.

Res ned under havets yta och bekanta dig med några mystiska varelser som lever där på Flint RiverQuarium. Det allra bästa är att du inte behöver bli blöt!

Tycker barnen om djur? Ta med dem på en tur till Chehaw Park, där de kommer att upptäcka vad djuren äter, vilka läten de gör och mycket mer.

Fyll en varukorg med kvalitetsbröd och ost och ta dig till Ray Charles Plaza för picknick. Camilla Central Plaza är också en fin plats för lunch utomhus.

Albany Welcome Center är den perfekta utgångspunkten för ditt besök. Här kan du hitta mycket information, inklusive idéer på dagsturer, bästa restaurangen att kolla in och mycket mer.

Uppskattar du att ta långa promenader i naturliga omgivningar? Då ska du besöka Kolomoki Mounds Historic Park eller Providence Canyon State Outdoor Recreation Area. Radium Springs Gardens är en till plats som du inte får missa.

Strosa runt bland de unika utställningarna på Westville Village eller Global Village & Discovery Center. Gå runt på egen hand eller fråga den hjälpsamma personalen när de har guidade turer. Vill du se fler? Då ska du också kolla upp Georgia Rural Telephone Museum eller Richland Georgia Rail Museum.

Förbättra dina kunskaper om naturens värld på Albany Civil Rights Institute. Med tanke på all information som finns och alla ovanliga arter som finns att studera, kan du komma att behöva tillbringa en hel dag här!

Du måste inte vara konstkritiker för att uppskatta de konstverk som Albany Museum of Art kan erbjuda. Ta bara en titt och låt tankarna vandra.

Att lära sig mer om det förflutna är det bästa sättet att förstå sig på nutiden. Du kan få en inblick i hur människor och händelser format denna region till hur den ser ut idag genom att besöka Thronateeska Heritage Center.

Du kommer säkerligen lämna Statue of Charles Lindbergh och Ole Engine 100 med en djupare uppskattning av regionens kultur och historia.

Tycker du om kvällar med underhållning? På Albany Municipal Auditorium och Theatre Albany kan du se flera fantastiska shower.

Hotell i Albany

Har du funderat på att stanna ett tag? Tänk på att boka långt i förväg eftersom Albany endast har ett fåtal boenden. I vår reseguide kan du se vad som finns.

Är du på jakt efter populära boenden? På Holiday Inn Express Hotel & Suites Albany och Courtyard by Marriott Albany väntar nytvättade lakan, underbara duschar och utmärkt service.