Resor till Al Nuwaiseeb

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Al Nuwaiseeb med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Al Nuwaiseeb

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Al Nuwaiseeb
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Al Nuwaiseeb

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Al Nuwaiseeb till alla magiska upplevelser under vistelsen så att din semester i Al Nuwaiseeb blir precis så som du önskar.

Vem kan stå emot ett bra erbjudande? Om du ordnar paketresor med både flyg och hotell med oss kan du spara stort.

Vill du ha din frukost serverad vid poolen? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell världen över att välja bland, har du världen för dina fötter.

Tror du att du kan hitta något bättre? Boka ett paketerbjudande idag och om du råkar hitta något som är billigare inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden med vår prisgaranti.

Vi vill hjälpa dig att uppfylla dina resedrömmar! Vare sig du föredrar att upptäcka det spännande undervattenslivet eller kasta dig in i det lokala kulturlivet, så förverkligar vi dina drömmar. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Al Nuwaiseeb

Är du redo att leka upptäcktsresare? En resa till Al Nuwaiseeb kommer med allt som Kuwait har att erbjuda, inklusive dess fantastiska stränder, ökenlandskap och sandstränder. Du kan behöva röra dig bort från turiststråken, men det är det värt.

Huvudstaden Kuwait City ligger runt 95 km nordväst om Al Nuwaiseeb.

Tillbringa dagen vid vattnet på Marina Bay Beach. Glöm inte strandhatten!

Oavsett om du vill få veta mer om regionens andliga sida eller bara luta dig tillbaka och njuta av den fridfulla atmosfären, så är AlSayer Mosque platsen för dig.

Det är också värt att besöka de närliggande platserna Al Khiran, 9 km från Al Nuwaiseeb, och Al Khafjī, 30 km bort. Hoppa in i bilen och utforska vad som händer där.

Det är alltid skönt att bo nära vattnet, men det är mycket roligare att vara på eller i det. Missa inte chansen att prova på regionens populära vattenaktiviteter, som bad och snorkling.

Se vad som döljer sig bakom portarna till områdets konstmuseer, historiska museer och verkstäder för hantverk, och upplev precis allt de har att erbjuda.

Alla som älskar historia kommer nog uppskatta att det finns ett flertal traditionella byar i det omkringliggande området. Här får du chansen att färdas tillbaka i tiden och utforska regionens fascinerande förflutna.

Om du är intresserad av de lokala traditionerna ska du planera in en utflykt till några av områdets moskéer. Även om du inte skulle få uppleva ett spirituellt uppvaknande så kommer du säkert uppskatta den fridfulla omgivningen.

Ljuvlig mat, dans och musik – nationaldagsfirandet visar dig det bästa ett land har att erbjuda. Kom ihåg att hänga med på firandet under Kuwaits nationaldag den 25 februari.

Kuwait Intl. (KWI) är den närmast belägna flygplatsen, ungefär 85 km nordväst om de centrala delarna av Al Nuwaiseeb. Planera en resväg, packa din kappsäck och ställ väckarklockan – och försäkra dig om att du inte trycker på snooze för många gånger!