Resor till Al Khiran

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Al Khiran med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Al Khiran

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Al Khiran
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Al Khiran

Börja semestern nu och låt det hjälpsamma teamet på MrJet boka flyg och hotell till Al Khiran. Flygbiljetter, boenden och oförglömliga upplevelser — vi kan göra allt. Det enda du behöver göra är att packa väskan!

Vem gillar inte bra rabatt? Om du bokar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss sparar du pengar.

Med om omfattande databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden är alternativen oändliga oavsett var du är på väg.

Övertygad om att du kan hitta något bättre? Boka ett paketerbjudande idag och råkar du sedan snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar MrJet det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Vi ordnar så att du kan uppleva allt från fartfyllda metropoler till avlägsna tropiska öar. Så packa dina väskor och lyssna på äventyraren inom dig. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Al Khiran

Är du redo att leka upptäcktsresare? En resa till Al Khiran kommer med allt vad Kuwait erbjuder, inklusive dess pittoreska stränder och ökenlandskap. Du kan behöva lämna de vanliga turiststråken, men det gör bara ditt äventyr mer spännande.

Huvudstaden Kuwait City ligger ungefär 85 km nordväst om Al Khiran.

Glöm inte att se den vackra omgivningen på Marina Bay Beach, 80 km från Al Khiran.

Vill du uppleva områdets religiösa sida? Då ska du passa på att besöka AlSayer Mosque.

Vill du se trakten runt omkring Al Khiran? Två platser som vi kan rekommendera är Al Nuwaiseeb, som ligger 9 km bort, och Al Khafjī, 35 km bort.

I Kuwait kan du utöva din favorithobby eller kanske prova på något helt nytt. Här erbjuds nämligen en hel drös med vattensporter, som bad och snorkling.

Områdets konstmuseer, historiska museer och verkstäder för hantverk svämmar över av fascinerande saker att se. Här kommer du tveklöst hitta någonting som passar dig.

Historieentusiaster kommer njuta av områdets traditionella byar. Om det gäller dig ska du se till att läsa på lite mer och välja ut den plats du vill upptäcka först.

Genom att besöka ett par av närområdets moskéer kan du upptäcka vilken viktig roll den lokala religionen spelar för människorna som kallar Al Khiran sitt hem.

Om du har turen att besöka Al Khiran den 25 februari kan du förbereda dig för feststämning. Många ortsbor går ut och firar Kuwaits nationaldag.

Om du ska flyga tillbaka hem är det klokt att planera din rutt till flygplatsen innan du åker. Från hjärtat av Al Khiran måste du resa cirka 75 km till Kuwait Intl. (KWI), som är den närmast belägna flygplatsen.