Resor till Afton

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Afton med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Afton

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Afton
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Afton

Redo att boka flyg och hotell till Afton? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du sätta ihop en resa du aldrig glömmer.

Om du bokar någon av våra paketresor till Afton, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara en rejäl slant.

Skapa den ultimata resan när du väljer bland våra många partnerflygbolag och över 500 000 boenden världen över.

När du bokar din paketresa med MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa dina väskor. Spännande äventyr väntar över hela vår planet och vi är här för att hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Afton

Är du redo att ge dig iväg på din resa till Afton? Här kan du hitta massvis med tips om vad du kan göra under din vistelse i Southwest Wyoming.

Afton ligger runt 2 900 km väster om huvudstaden i USA, Washington.

I området kan du hitta många naturupplevelser, som till exempel Bridger Tetons nationalskog, bara 25 km bort, och Caribou-Targhee National Forest, som ligger 8 km bort.

Oavsett om du vill lära dig mer om områdets kulturella och religiösa aspekter eller bara luta dig tillbaka och njuta av den fridfulla atmosfären, så är The Church of Jesus Christ of Latter Day Saints platsen för dig.

De vackra vyerna runt Jackson Hole Mountain Resort och Snow King Resort lockar skidåkare från både när och fjärran. Här kan ni njuta av aktiviteter i snön på dagarna och en kall öl på kvällarna.

Det är värt att ta en tur till de närliggande destinationerna Thayne, 25 km från Afton, och Etna, 40 km bort. Kör ut och utforska vad som händer där.

Ljuvlig mat, dans och musik – nationaldagsfirandet visar det bästa ett land har att erbjuda. Se till att hänga med lokalbefolkningen under USA:s självständighetsdag den 4 juli.

Närmsta flygplats är Jackson Hole (JAC), 100 km från Afton. Försäkra dig om att du lämnar mycket tid att hinna dit.