Resor till Addis Abeba

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Addis Abeba med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Addis Abeba

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Addis Abeba
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Addis Abeba

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Addis Abeba? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du boka en semester du alltid kommer att minnas.

När du ordnar både flygresa och hotellrum genom oss får du extra pengar kvar på banken.

Vi kan inte komma på något härligare än en stressfri resa. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen är du aldrig långt från nästa spännande äventyr.

Kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och snubblar över ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Är du redo att tillfredsställa äventyrslusten inom dig? Från pulserande städer till oförglömliga äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Addis Abeba

På MrJet vet vi att varje resa är speciell. Vare sig du är ute efter lugn och ro eller spännande äventyr på din resa till Addis Abeba, finns vi här för att hjälpa till.

Visste du att omkring 2 800 000 människor bor i den här delen av Etiopien? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan börjar närma sig sitt slut.

Har du tröttnat på att vara i stan? Då ska du besöka Hora Lake fritidsområde. Här kan du sitta i lugn och ro och njuta av den vackra omgivningen.

Gå runt i den lugna atmosfären på “Red Terror” Martyrs' Memorial Museum och se de intressanta sakerna. Personalen kan ge dig information om tiderna för guidade turer.

Lär dig om hur staden såg ut förr i tiden under ett besök på Etiopiens nationalmuseum. Museets föremål, utställningar och bilder berättar om de människor och händelser som format denna region till det den är idag.

Vill du få en inblick i områdets historia? Isåfall är Världsbanken i Etiopien en bra utgångspunkt.

Menelik II:s palats har varit hemvist åt många berömda människor genom tiderna. Denna fantastiska boning med sin exklusiva inredning och ståtliga fasad uppfördes utan tvekan med syfte att imponera.

Utforska områdets religiösa traditioner genom ett besök vid Heliga trefaldighetskyrkan och S:t Georges katedral. Debre Zeyits moské och International Evangelical Church IEC and Evangelical Theological College kommer även intressera alla som är ute efter möjlighet till självreflektion.

Torget är ofta ortens mittpunkt, så se till att Meskeltorget blir en av de första platserna du ser! Du kan även läsa på om historiska händelser och intressanta evenemang som kan finnas med på schemat.

Minnesmärket Medhane Alem erbjuder lokalinvånare och turister en stilla plats för att minnas människor och händelser från områdets historia.

När du besöker Addis Abeba finner du många shoppingområden att spendera reskassan i, som Addis Merkato (Nya marknaden) och Debre Zeyits marknad. Du får inte heller missa Zefmesh Grand Mall eller Shola Market. Här kan du till exempel shoppa souvenirer eller något nytt till garderoben.

Hotell i Addis Abeba

I den här huvudstaden finns det massor av underbara saker att se och göra. Men se till att du bokar ditt perfekta boende. I vår reseguide hittar du över 72 av de mest rekommenderade som Addis Abeba har att erbjuda.

Om du hellre spenderar pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen Hamonah Guest House eller Keba Guest House vara perfekt för dig. Vill du kanske hellre skämma bort dig själv ordentligt? Den erfarna personalen på Sheraton Addis, a Luxury Collection Hotel, Addis Ababa och Radisson Blu Hotel, Addis Ababa kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.