Resor till Accra

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Accra med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Accra

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Accra
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Accra

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Accra till alla roliga upplevelser under vistelsen så att din resa till Accra blir så bra den någonsin kan bli.

Vem vill inte ha bra rabatt? Om du bokar paketresor med både flyg och hotellrum med oss kan du spara pengar.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit enklare att ta en paus från vardagens tristess.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Är det inte dags att tillfredsställa reseälskaren inom dig? Från städer som aldrig sover till spännande äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Accra

Boka en resa till Accra och upptäck en stad full av unika sevärdheter och upplevelser.

I den här delen av Ghana bor det ungefär 2 000 000 människor.

Se den prakt som skapas när människan och naturen möts när du besöker Aburis botaniska trädgård. Om du inte redan är en hängiven trädgårdsmästare, skulle en promenad längs dessa härliga blomsterarrangemang vara tillräckligt för att få dig att byta åsikt.

Sätt dig i solen på Labadi Beach. Stranden rekommenderas av såväl turister och lokalbefolkning.

Sluta kolla på Instagram, stäng av ljudet och lägg ner mobilen. Varför inte njuta av en dag ute i naturen i stället? Shai Hills Resource Reserve är ett perfekt ställe att börja på.

Om du älskar att gå på utställningar får du inte missa de intressanta utställningarna på National Museum of Ghana och W.E.B. DuBois Center.

Ett sätt att ta del av det förflutna är att besöka viktiga, historiska sevärdheter. Besöker du University of Ghana och Kwame Nkrumah Memorial får du lära dig om historiska Accra. Om du vill se något mer kan Centre for National Culture eller Wheel Story House vara bra alternativ.

Besök Osu Castle och lär dig om varför byggnaden var viktig för regionens försvar. När du blickar upp mot murarna är det inte svårt att föreställa sig de kaotiska strider som för länge sedan utkämpades under dina fötter.

Om du tycker att det känns svårt att hålla jämna steg med grannen, tänk dig då hur de stackars grannarna till Flagstaff House har det. Den fantastiska fasaden och underbara interiören i detta palats måste vara helt omöjlig att överträffa.

Om du är ute efter att få uppleva staden ur ett spirituellt perspektiv ska du satsa på en pilgrimsfärd till Heliga trefaldighetskyrkan och Tema Newtown Central Mosque.

Oavsett hur fullproppat ditt sightseeing-schema är, ska du alltid försöka hitta tid till att ta en promenad på ett av stadens vackra torg. Ta en välbehövd paus och ta in den trevliga stämningen på Independence Square.

Jamestown Lighthouse är en imponerande byggnad som du inte kan missa. Den restes för att hjälpa fartyg och sjömän genom tuffa vatten.

Bränner plånboken i fickan? Du hittar massor av bra butiker på Accra Mall och Makola-marknaden. A&C Mall och Wild Gecko Handicrafts är två andra ställen där du också kan hitta souvenirer och småsaker.

National Theatre of Ghana är en perfekt plats för dig som tycker om kvällar med underhållning. Se till att köpa biljetter i tid.

Om du har sett och gjort allt på listan och du fortfarande ivrar efter mer ska du gå i riktning mot House Party Karts.

Hotell i Accra

Har du äntligen bokat en resa till Accra? Vår reseguide har över 122 boenden att välja mellan. Hitta ett nu innan de blir uppbokade!

Vem säger att utmärkt service måste kosta skjortan? Du kan få ett rum för ett rimligt pris på Airport West Hotel och Oak Plaza Hotel East Legon. Du kanske hellre vill leva som en kung eller drottning medan den professionella personalen på Villa Monticello tar hand om alla dina behov? Movenpick Ambassador Hotel Accra är också populärt bland de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt.