Resor till Abuja

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Abuja med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Abuja

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Abuja
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Abuja

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Abuja till alla minnesvärda upplevelser under vistelsen så att din resa till Abuja blir så bra den någonsin kan bli.

Om du bokar en paketresa till Abuja, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara en rejäl slant.

Med allt du kan tänka dig inom enkelt räckhåll är det lätt som en plätt att utforma den perfekta resan. Över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över innebär att du kan vara på väg tidigare än du tror.

Vi kan erbjuda dig trygghet i form av vår prisgaranti. Om du hittar en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och för över skillnaden.

Vi har alla våra egna unika semesterplaner. Oavsett om dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller nervkittlande äventyr kan vi hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Abuja

På MrJet vet vi att varje resa är speciell. Vare sig du vill ha avkoppling eller spännande nya äventyr på din resa till Abuja, finns vi här för att hjälpa till.

Visste du att 600 000 människor bor i Nigeria? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan är över.

Vill du tillbringa lite kvalitetstid med barnen? Stora som små kommer helt säkert att ha roligt på Wonderland Amusement Park.

Forskare säger att ett besök i en park är ett mycket bra sätt att förbättra sin fysiska och psykiska hälsa på. Du kan inte argumentera mot vetenskapen, så försäkra dig om att besöka Millennium Park.

Ta ett djupt andetag och och ta in den vackra miljön kring Zuma Rock eller Aso Rock.

Ge dig ut på en spirituell resa eller ta bara in den lugna stillsamheten som utmärker Nigerias nationella moské, en historiskt helig plats.

Butikerna på Jabi Lake shoppingcenter rekommenderas ofta av lokalbefolkningen. Här kan du shoppa presenter både till dig själv och till dem där hemma.

Hotell i Abuja

Har du bestämt dig för att åka till Abuja? Vår reseguide erbjuder 42 boenden att välja mellan. Hitta ett nu innan de blir uppbokade!

Om du bokar en natt på ett av våra populära hotell, som AES Luxury Apartments och Pearl Manor Luxury Suites, kommer du vakna om morgonen och känna dig uppfriskad och ordentligt utvilad.