Resor till Abidjan

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Abidjan med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Abidjan

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Abidjan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Abidjan

Kan du inte sluta drömma om Abidjan? Teamet på MrJet kan ordna med allt från biluthyrning och arrangerade utflykter till flyg och hotell i Abidjan.

Vill du ha mer pengar i plånboken? Du sparar rejält om du bestämmer dig för att fixa både flygbiljetter och hotell med oss.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit så enkelt att få en paus från vardagen.

Glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så möter vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Otroliga äventyr väntar på dig över hela vår planet och vi är här för att hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Abidjan

Leta fram passet, ta flyget och upplev allt som en resa till Abidjan har att erbjuda.

Cirka 3 700 000 människor bor i den här staden.

Härifrån är det 30 km åt öster till Grand Bassam och 40 km åt väster till Dabou.

Du måste inte vara ett barn för att uppskatta ett besök på Zoo d'Abidjan! Besökare i alla åldrar kommer att ha många möjligheter att beundra de fascinerande djuren genom en rad välgenomtänkta uppvisningar.

Det är ju ingen semester utan ett havsbad! Grand Bassams strand är utmärkt om du vill höra vågornas sång.

Behöver du lite egentid omgiven av vackra vyer? Passa på att ladda batterierna på Banco nationalpark, ett enastående naturreservat i området.

Ge dig ut på en själslig resa genom en visit till St Paul's Cathedral och Centralmoskén, två historiskt betydelsefulla religiösa platser.

Hotell i Abidjan

I Abidjan måste du boka boende i tid eftersom det bara finns några få boenden här. Använd vår reseguide för att se vad du kan välja mellan.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade hotell kommer den professionella personalen se till att du får en underbar vistelse. Pullman Abidjan och Novotel Abidjan är värda ett besök.