Reserestriktioner kan gälla för Storbritannien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Aberdeen

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Aberdeen med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Aberdeen

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Aberdeen
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Aberdeen

Flyg och hotell i Aberdeen

Vi tror att varje resenär är helt och hållet unik och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet skräddarsy den perfekta resan med flyg och hotell till Aberdeen för dig och din familj.

Genom att boka flygbiljetter och hotellrum tillsammans kan vi hjälpa dig att spara pengar.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. Du kan välja bland dem med några enstaka klick. Så sluta förhala och börja utforma den perfekta semestern.

Tror du att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och råkar du sedan snubbla över ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar MrJet det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Vänta inte längre! Följ din inre äventyrare oavsett var den leder. Varje plats är fylld av fantastiska överraskningar och helt nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att äntligen få ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Aberdeen

Boka din resa till Aberdeen och utforska en stad full av unika sevärdheter och nya upplevelser.

Ofta är det invånarna i en stad som gör den speciell. I den här delen av Aberdeenshire och Moray bor det cirka 180 000 personer.

Aberdeen ligger inte så långt från Stonehaven, som ligger 20 km åt sydväst. Edinburgh, landets huvudstad, ligger 150 km åt sydväst.

På nöjesfyllda familjeattraktioner såsom Codonas Amusement Park, Storybook Glen och Belmont Picturehouse kommer barnen helt säkert att ha roligt. Och vem vet, det blir kanske roligt för de vuxna också! Missa inte dessa roliga utflykter på din semester i Aberdeen.

Oavsett om du vill lära dig om lokala blommor eller promenera på de slingrande gångvägarna, så finns det något för alla när du besöker Cruickshanks botaniska trädgård och Duthie Park Winter Gardens.

Lägg ut en pläd och titta på molnen som sveper förbi i urbana oaser som Hazlehead Park och Victoria Park. Eller sträck på benen och låt barnen springa av sig genom att promenera runt i Union Terrace Gardens och Pitmedden Garden.

I Aberdeen hittar du flera intressanta naturreservat, som bland andra Balmedie Country Park och Kirkhill Forest. Missa inte heller Sands of Forvie eller Forvie National Nature Reserve om du behöver lite mer egentid.

På områdets museum kan du lära dig om massor av fascinerande saker. Två populära museum som du inte får missa när du är här är Carby Art Gallery och Tolbooth Museum.

Ge dig ut på en resa på de sju haven på Aberdeen Maritime Museum, ett värdefullt museum över regionens sjöfarartraditioner.

Väck vetenskapsnörden i dig med en morgon på Satrosphere Science Centre. Under din vistelse, glöm inte att fråga efter eventuella tillfälliga utställningar. Du kan lita på oss - du vill inte missa något!

Vare sig du föredrar att läsa tolkningen bredvid eller låta konstverken stå för sig själva kommer du gilla utställningarna som Aberdeen Art Gallery har att erbjuda.

Upptäck historiens Aberdeen och förstå dig på nutiden med ett besök till Gordon Highlanders Museum. Marischal Museum och Blairs Museum har också som mål att samla in, skydda och berätta om områdets häpnadsväckande historia.

Ett sätt att ta del av områdets förflutna är att besöka betydelsefulla, historiska sevärdheter. Besöker du King's College och University of Aberdeen får du lära dig om historiens Aberdeen. Om det inte är nog för att du ska nöja dig kan du bege dig till Provost Skene's House och Provost Ross's House.

Drum Castle ser ut att höra hemma i en saga. Titta förbi och föreställ dig hur det måste ha varit att vakna upp varje morgon i denna magnifika borg. Craigievar Castle och Castle Fraser är två andra platser som är värda ett besök under din semester i Aberdeen.

Vill du lära dig om den lokala religionen? Missa i så fall inte Cathedral of St. Machar och St. Andrew's Episcopal Cathedral. Du kan även fråga efter guidade rundturer inför ditt besök vid St. Mary's Roman Catholic Cathedral.

Hotell i Aberdeen

Har du lust att välja ditt boende i Aberdeen? Kanske vi på MrJet kan hjälpa dg? Vi har nämligen massor av populära boenden i vår reseguide.

Vill du ha tips? Marischal Apartments och Macdonald Norwood Hall Hotel är förträffliga alternativ när det gäller att erbjuda utmärkt service och underbara sängar.