Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Hitta rätt flyg från Cluj-Napoca till Manaus med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från CLJ till MAO? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Cluj-Napoca-Manaus på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Manaus från Cluj-Napoca

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till MAO från CLJ är det värt att samtidigt kika på hotell i Manaus. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Manaus

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Cluj-Napoca till Manaus - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Manaus. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Manaus

Se alla 139 boenden i Manaus

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Intercity Manaus

Hotel Intercity Manaus

Rua Professor Marciano Armond, 544, Antiga Rua Belém, Manaus, AM
  4.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Adrianopolis ligger mindre än 2 km från Museu do Indio, Manauara shoppingcenter och Hospital Santa Júlia. Hospital 28 de Agosto och Clinica Sorrimed ...

  Hotel Intercity Manaus384 kr

  15 okt. - 16 okt.

  Hotel Intercity Manaus384 kr
  Iberostar Heritage Grand Amazon - All Inclusive

  Iberostar Heritage Grand Amazon - All Inclusive

  Rua Márquez de Santa Cruz 069, Porto de Manaus, Manaus
   5.0 av 5.0
    
    

   Detta fartyg lättar ankar och sätter segel från Manaus under minst en del av din vistelse.

   OYO Hotel Ana Cassia

   OYO Hotel Ana Cassia

   Avenida Floriano Peixoto 14, Centro, Manaus, AM
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Centro ligger fem minuters promenad från Gebes Medeiros teater, Stadsklockan och Adolpho Lisboa marknad. Regionalpalatset och Bernardo Campos ...

    Hotel Express Vieiralves

    Hotel Express Vieiralves

    Rua Rio Branco, s/n, Nossa Senhora das Gracas, Manaus, AM
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Nossa Senhora das Gracas ligger mindre än 2 km från Clinica Sorrimed, Amazonas shoppingcenter och Hospital Santa Júlia. Hospital 28 de Agosto ...

     Hotel Express Vieiralves267 kr

     25 sep. - 26 sep.

     Hotel Express Vieiralves267 kr
     Parque Hotel Corredeira do Urubui

     Parque Hotel Corredeira do Urubui

     BR 174 km 107, Presidente Figueiredo, AM
      2.5 av 5.0
       
       

      Detta hotell ligger i Presidente Figueiredo.

      Hotel Villa Amazonia

      Hotel Villa Amazonia

      Rua Dez de Julho, 315, Centro, Manaus, AM
       4.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Centro ligger nära Manaus domstol och Teatro Amazonas. Sao Sebastiao kyrka och Casa da Musica Ivete Ibiapina ligger också fem minuter ...

       Hotel Villa Amazonia1 312 kr

       16 okt. - 17 okt.

       Hotel Villa Amazonia1 312 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.