Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Flyg från Charleroi till Nîmes från

Information om flyg till Nîmes
IATA-kod för avreseflygplatsBRU
IATA-kod för ankomstflygplatsFNI

Nîmes — flyguppgifter

Från Charleroi
IATA-kod för avreseflygplats BRU
Till Nîmes
IATA-kod för ankomstflygplats FNI
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Avstånd
Restid
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Charleroi till Nîmes med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från BRU till FNI? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Charleroi-Nîmes på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Nîmes från Charleroi

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till FNI från BRU är det värt att samtidigt kika på hotell i Nîmes. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Nîmes

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Charleroi till Nîmes - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Nîmes. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Charleroi till Nîmes

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Charleroi to Nîmes. Leta efter sista-minuten-biljetter från Charleroi till Nîmes till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Charleroi och Nîmes från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Charleroi till Nîmes finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Charleroi till Nîmes – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Charleroi till Nîmes Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Charleroi till Nîmes flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Charleroi till Nîmes

Topphotell i Nîmes

Maison Albar Hotels L'Imperator

Maison Albar Hotels L'Imperator

5 out of 5
Priset är 3 262 kr per natt mellan 22 aug. och 22 aug.
Detta hotell i lyxstil i Centrala Nimes ligger tio minuters promenad från Musee D'art Contemporain och Les Arenes de Nîmes. Regordane Way och Maison Carrée ligger ...
Maison Albar Hotels L'Imperator
Novotel Atria Nimes Centre

Novotel Atria Nimes Centre

4 out of 5
Priset är 907 kr per natt mellan 22 aug. och 22 aug.
Detta familjevänliga hotell i Nîmes ligger vid strandpromenaden, tio minuters promenad från Katedralen i Nîmes och Les Arenes de Nîmes. Office de Tourisme de ...
Novotel Atria Nimes Centre
Best Western l'Orangerie

Best Western l'Orangerie

3 out of 5
Priset är 771 kr per natt mellan 1 sep. och 1 sep.
Detta hotell med golfbana i Route d'Arles ligger mindre än 2 km från Nemausus och Les Arenes de Nîmes. Parc Expo Nîmes och Musée des Beaux Arts ligger också ...
Best Western l'Orangerie

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Hôtel Nîmotel

Hôtel Nîmotel

3 out of 5
Priset är 744 kr per natt mellan 3 aug. och 3 aug.
Detta hotell med golfbana i Costières ligger 1,1 km från Stade des Costieres och 2,9 km från Les Arenes de Nîmes. Parc Expo Nîmes och Musée des Beaux Arts ligger ...
Hôtel Nîmotel
Hotel Kyriad Nimes Ouest

Hotel Kyriad Nimes Ouest

3 out of 5
Priset är 663 kr per natt mellan 9 aug. och 9 aug.
Detta hotell nära skidbacken i Costières ligger mindre än 5 km från Stade des Costieres, Les Halles de Nîmes och Jardins de la Fontaine. Les Arenes de Nîmes ...
Hotel Kyriad Nimes Ouest
ibis Nimes Ouest

ibis Nimes Ouest

3 out of 5
Priset är 663 kr per natt mellan 8 aug. och 8 aug.
Detta hotell med miljövänlig profil i Costières ligger 1,5 km från Stade des Costieres och 3 km från Les Arenes de Nîmes. Parc Expo Nîmes och Musée des Beaux ...
ibis Nimes Ouest
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Nîmes
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.