Billiga flygbiljetter från Ystad

Billiga flygbiljetter tur och retur från Ystad

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines

Flyg från Ystad till Budapest

Flyga till Budapest

Att resa till Budapest behöver inte vara dyrt. Med resebyråer som Mrjet kan ni hitta prisvärda flyg från Ystad och upptäcka fantastiska hotellerbjudanden. Alla flyg till Budapest anländer på Ferihegy flygplats som ligger mindre än två mil ifrån Budapest. Sedan Ungern gick med i EU 2004 har antalet passagerare ökat betydligt. Några av de flygbolag som flygplatsen handhar är British Airways, Finnair, KLM Royal Dutch Airlines och Lufthansa.

Transport från Budapests flygplats

Resenärer som flyger till Budapest kan använda sig av ett flertal sätt att sig in till stadskärnan. Taxibilar stannar precis framför ankomsthallarna till terminalerna 2A och 2B. En resa till centrum av Budapest kostar ungefär 5500 HUF, men då inte alla taxibilar har taxameter är det viktigt att göra upp om priset i förväg. Annars finns möjligheten att ta buss nr 200 som avgår ofta till tunnelbane- och tågstationen Köbánya-Kispest. För de resenärer som föredrar att köra bil in till centrum så har ett flertal olika biluthyrningsföretag sina diskar i terminalerna 2A och 2B.

Saker att göra i Budapest

Budapest är en anrik stad med många vackra byggnader, broar och monument och är förmodligen en av centraleuropas mest välbevarade städer. Till några av de största sevärdheterna i Budapest hör Hjältarnas torg, Margaretaön, Mattiaskyrkan och Parlamentet i Budapest.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.