Flyg från Campinas till Belo Horizonte från

Information om flyg till Belo Horizonte
IATA-kod för avreseflygplatsSAO
IATA-kod för ankomstflygplatsBHZ
Antal flygalternativ1
Snittflygtid1 timme 9 minuter

Belo Horizonte CNF — flyguppgifter

Från Campinas
IATA-kod för avreseflygplats SAO
Till Belo Horizonte
IATA-kod för ankomstflygplats BHZ
Antal verksamma flygbolag 19
Tillgängliga flygbolag
Avstånd 495 km
Restid 1 5
Flygpris

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Campinas till Belo Horizonte med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från SAO till BHZ? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Campinas-Belo Horizonte på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Belo Horizonte från Campinas

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till BHZ från SAO är det värt att samtidigt kika på hotell i Belo Horizonte. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Belo Horizonte

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Campinas till Belo Horizonte - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Belo Horizonte. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Campinas till Belo Horizonte

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Campinas to Belo Horizonte. Leta efter sista-minuten-biljetter från Campinas till Belo Horizonte till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Campinas och Belo Horizonte från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Campinas till Belo Horizonte finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Campinas till Belo Horizonte – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Campinas till Belo Horizonte Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Campinas till Belo Horizonte flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Topphotell i Belo Horizonte

Hotel Vivenzo

Hotel Vivenzo

3.5 out of 5
Rua Antonio De Albuquerque 54, Belo Horizonte, MG
Priset är 324 kr per natt mellan 20 juni och 20 juni
Detta hotell i Savassi ligger mindre än 2 km från Chevrolet Hall och Avenida Afonso Pena. September Seven-torget och Academia de Polícia Militar de Minas Gerais ...
Hotel Vivenzo
Ouro Minas Palace Hotel

Ouro Minas Palace Hotel

4.5 out of 5
Avenida Cristiano Machado 4001 Ipiranga, Belo Horizonte, MG
Priset är 489 kr per natt mellan 2 juli och 2 juli
Detta hotell i lyxstil i Ipiranga ligger 0,4 km från Minas Shopping och 3,7 km från Lagoinha-baptistkyrkan. Shopping Minas Casa och Museu de História Natural ...
Ouro Minas Palace Hotel
Mercure Belo Horizonte Vila Da Serra Hotel

Mercure Belo Horizonte Vila Da Serra Hotel

3.5 out of 5
Alameda da Serra, 405 - Vila da Serra, Nova Lima, MG
Priset är 443 kr per natt mellan 9 juli och 9 juli
Detta lägenhetshotell med miljövänlig profil i Nova Lima ligger mindre än 2 km från Alta Vila-tornet och BH Shopping. Avenida Afonso Pena och September Seven-torget ...
Mercure Belo Horizonte Vila Da Serra Hotel

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
H2 Platinum Lourdes

H2 Platinum Lourdes

4 out of 5
Avenida Olegário Maciel 1748, Lourdes, Belo Horizonte, MG
Priset är 385 kr per natt mellan 20 juni och 20 juni
Detta hotell i Santo Agostinho ligger mindre än 2 km från DiamondMall, Avenida Afonso Pena och September Seven-torget. Academia de Polícia Militar de Minas Gerais ...
H2 Platinum Lourdes
Hilton Garden Inn Belo Horizonte

Hilton Garden Inn Belo Horizonte

3.5 out of 5
Avenida Prudente de Moraes, 520, Cidade Jardim, Belo Horizonte
Priset är 482 kr per natt mellan 11 juli och 11 juli
Detta hotell i Santo Antonio ligger 0,4 km från Abilio Barretos historiska museum och mindre än 5 km från Avenida Afonso Pena och September Seven-torget. Academia ...
Hilton Garden Inn Belo Horizonte
Linx Confins

Linx Confins

3.5 out of 5
Rodovia LMG 0800, KM 7,9, Confins, MG
Priset är 324 kr per natt mellan 16 juli och 16 juli
Detta hotell nära flygplatsen ligger 7,9 km från Schoenstatt-helgedomen och 17,5 km från Lapinha-grottan. Cidade Adiminstrativa och Parque Ecológico Lagoa do ...
Linx Confins
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Belo Horizonte
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.