Billiga flygbiljetter från Västra USA

Information om flyg från Västra USA
IATA-kod för avreseflygplats
DEN
Pris tur-och-retur
3 201 kr

Flyg från Västra USA till Budapest

Flyga till Budapest

Att resa till Budapest behöver inte vara dyrt. Med resebyråer som Mrjet kan ni hitta prisvärda flyg från Västra USA och upptäcka fantastiska hotellerbjudanden. Alla flyg till Budapest anländer på Ferihegy flygplats som ligger mindre än två mil ifrån Budapest. Sedan Ungern gick med i EU 2004 har antalet passagerare ökat betydligt. Några av de flygbolag som flygplatsen handhar är British Airways, Finnair, KLM Royal Dutch Airlines och Lufthansa.

Transport från Budapests flygplats

Resenärer som flyger till Budapest kan använda sig av ett flertal sätt att sig in till stadskärnan. Taxibilar stannar precis framför ankomsthallarna till terminalerna 2A och 2B. En resa till centrum av Budapest kostar ungefär 5500 HUF, men då inte alla taxibilar har taxameter är det viktigt att göra upp om priset i förväg. Annars finns möjligheten att ta buss nr 200 som avgår ofta till tunnelbane- och tågstationen Köbánya-Kispest. För de resenärer som föredrar att köra bil in till centrum så har ett flertal olika biluthyrningsföretag sina diskar i terminalerna 2A och 2B.

Saker att göra i Budapest

Budapest är en anrik stad med många vackra byggnader, broar och monument och är förmodligen en av centraleuropas mest välbevarade städer. Till några av de största sevärdheterna i Budapest hör Hjältarnas torg, Margaretaön, Mattiaskyrkan och Parlamentet i Budapest.