Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Hitta rätt flyg från Akita till Xi'an med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från AXT till SIA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Akita-Xi'an på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Xi'an från Akita

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till SIA från AXT är det värt att samtidigt kika på hotell i Xi'an. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Xi'an

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Akita till Xi'an - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Xi'an. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Hotellen i Xi'an

Se alla 538 boenden i Xi'an

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

W XIAN

W XIAN

333 Qujiang Chi East Road, Qujiang New District, Xi'an, Shaanxi Province
  5.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i lyxstil i Qujiang New District ligger 3,8 km från Tang Paradise och 4,8 km från Giant Wild Goose Pagoda (buddhistiskt tempel).

  W XIAN1 726 kr

  24 jan. - 25 jan.

  W XIAN1 726 kr
  Grand Hyatt Xi An

  Grand Hyatt Xi An

  No 12 Jinye Road, High Tech Zone, Xi'an, Shaanxi
   5.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i lyxstil ligger i Yanta Qu, mindre än en mil från Shaanxis universitet, Golden Eagle och Xidians universitet. Nordvästra polytekniska högskolan ...

   Grand Hyatt Xi An1 524 kr

   22 jan. - 23 jan.

   Grand Hyatt Xi An1 524 kr
   The Fairway Place, Xi'an - Marriott Executive Apartments

   The Fairway Place, Xi'an - Marriott Executive Apartments

   No 16 Gaoxin 4th Road Gaoxin District, Xi'an, Shaanxi
    4.5 av 5.0
     
     

    Detta lägenhetshotell i lyxstil i Yanta Qu ligger 1,3 km från Golden Eagle och mindre än en mil från Park med ruiner efter stadsmur i tangstil och Xi'ans ...

    The Fairway Place, Xi'an - Marriott Executive Apartments770 kr

    22 jan. - 23 jan.

    The Fairway Place, Xi'an - Marriott Executive Apartments770 kr
    Le Meridien Xi'an Chanba

    Le Meridien Xi'an Chanba

    6 West Section, Euro-Asia Avenue, Chanba Ecological District, Xi'an
     4.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell i lyxstil ligger vid flodpromenaden, mindre än två mil från Xi'ans stadsmurar, Xi'an klocktornet och trumtornet och Shaanxis historiska museum. ...

     Le Meridien Xi'an Chanba641 kr

     22 jan. - 23 jan.

     Le Meridien Xi'an Chanba641 kr
     The Westin Xian

     The Westin Xian

     66 Ci En Road, Qu Jiang New District, Xi'an, Shaanxi
      5.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i lyxstil i Qujiang New District ligger mindre än 2 km från Giant Wild Goose Pagoda (buddhistiskt tempel) och Tang Paradise. Trumtornet och Xi'an ...

      The Westin Xian886 kr

      22 jan. - 23 jan.

      The Westin Xian886 kr
      Sofitel Legend People's Grand Hotel Xian

      Sofitel Legend People's Grand Hotel Xian

      319 Dong Xin Street, Xi'an, Shaanxi
       5.0 av 5.0
        
        

       Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Xi'an ligger mindre än 3 km från Xi'ans klocktorn och Xi'ans stadsmurar. Xi'an Beilin-museet och Xi'an ...

       Sofitel Legend People's Grand Hotel Xian1 682 kr

       23 jan. - 24 jan.

       Sofitel Legend People's Grand Hotel Xian1 682 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.